Man kan aldrig ha för många sminkborstar, right? Real Techniques vet i alla fall hur man gör mig glad. Två nya borstset som är perfekta presenter eller julklappar till den skönhetstokige!

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setReal Techniques Multitasking Kabuki, 319 SEK

Ett bortset med tre helt nya borstar i Limited Edition; en ansiktsborste, en rouge/contouringborste och en ögonborste. Ingen av borstarna går att köpa separat, utan finns endast i det här setet. Förvaringsväska/ställ ingår som vanligt i RTs set, denna gång i färgglad skrud.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setFace Brush har ett vinklat snitt och kan användas för att lägga puder eller bronzer med.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setBlush Brush har ett extremt avsmalnande snitt som kan användas för att applicera färg på kinderna, markera kindbenet och även användas för contouring.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setEye Brush har ett mjukt avsmalnande snitt som kan användas för att applicera färg till globlinjen, markera ögonbrynsbenet och skapa en mjuk linje intill fransraden.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setReal Techniques Bold Metals Spotlight Essentials, 699 SEK

Bold Metals från RT är nog några av de finaste borstarna jag äger. I detta kit med tillhörande förvaringsväska ingår en rougeborste, en triangelformad concealerborste och en fluffig ögonskuggsborste.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set300 Tapered Blush Brush är speciellt utformad för att ge en enkel applicering av rouge och highlighters.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set102 Triangle Concealer Brush är en pensel med platta kanter som täcker stora områden av ansiktet. De vinklade kanterna på borsten följer lätt konturerna runt ögonen, näsan och kinderna.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush set203 Tapered Shadow har tät borst som gör den perfekt att använda för att blanda ut ögonskugga vid globlinjen och ögonlocken för en fin och jämn finish.

real techniques multimasking kabuki spotlight essentials brush setSå fina set! Speciellt när de innehåller borstar som jag inte redan har. Rougeborsten i Bold Metals-kollektionen har jag sedan innan och rougeborsten i Multimaskingsetet påminner lite om contourborsten i Core Collection, men är en aning fluffigare tror jag. Annars är de andra borstarna helt nya för mig.

Det ska bli superspännande att testa dem då jag älskar i princip alla mina andra RT-borstar, så jag tror inte att jag kommer bli besviken direkt. Men jag har lovat mig själv att inte använda några nya borstar förrän jag tvättat mina andra (typ 100 stycken) – så peppa mig att ta tag i det så jag kan dela med mig av mina tankar om dessa.

Har du testat något av borstseten? Eller är detta något du önskar dig i julklapp?

.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Du tar verkligen grymma bilder!!

Svara

Tack så jättemycket 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.