IsaDora Cover Up Foundation & Concealer

av Malin
680 visningar

IsaDoras Cover Up är en kombinerad foundation och concealer. Full täckning som ska kännas behaglig på huden. Till detta har IsaDora också kompletterat med nya färger för Ultra Cover (tidigare Velvet Touch) Compact Powder & Color Correcting Concealer. Hur smakar det?

isadora cover aup foundation concealer
isadora cover aup foundation concealer

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer, 175 SEK

Jag har testat IsaDora Cover Up två nyanser i kombination då jag är någonstans mitt emellan just nu då jag hastigt åkte utomlands i slutet på oktober. Innan dess kan ni se att jag är närmast den ljusare nyansen. Jag har tyvärr inte hunnit testa den så mycket så jag kan säga något om den rent prestationsmässigt, men den har suttit fint de dagarna jag haft den på mig – än om att jag blivit något glansig, men det kan också bero på luftfuktighet och värme.

Cover Up Foundation & Concealer kommer i 5 olika nyanser; 60 Light Cover, 62 Nude Cover, 64 Classic Cover, 66 Almond Cover och 68 Honey Cover.

isadora cover aup foundation concealer
isadora cover aup foundation concealer

IsaDora Color Correcting Concealer – 36 Nude Quartet, 155 SEK

Nya färger av CC Concealer bestående av 4 nudenyanser i både varma och kalla toner. En varm beige, en kall ljusbeige, en varm gul och en neutral beige. Denna är perfekt för de allra ljusaste av hudtoner. Den ljusaste nyansen var t o m för ljus för mig under ögonen när jag testade den sist, så jag fick gå över till den neutrala nudenyansen istället.

isadora cover aup foundation concealer
isadora cover aup foundation concealer

IsaDora Ultra Cover Compact Powder – 23 Camouflage Nude, 145 SEK

Ett Anti-rednesspuder med SPF20 som ska vara “problemlösande” samt överlägset täckande. Ska passa normal till fet hy. Tyvärr har jag inte speciellt bra erfarenhet av detta då det gör att min hy både känns och ser torr och flagig ut. Tråkigt men sant. Inget för mig.

isadora cover aup foundation concealer
Cover Up 60/64, CC Concealer 36
isadora cover aup foundation concealer

Har du testat någon av IsaDoras basprodukter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy