Marc Jacobs Beauty Up All Night Mini Lipstick Set

av Malin
149 visningar
Det var från många håll jag fick svaret på inlägget jag skrev härom dagen att ni ville se Up All Night-setet från Marc Jacobs Beauty. Så… your wish is my command!
marc jacobs up all night mini lipstick set
marc jacobs up all night mini lipstick set

Marc Jacobs Beauty Up All Night, 400 SEK

I detta glamorösa kit ingår fem nyanser av Le Marc Lip Crème; No Angel, Slow Burn, Oh Miley!, Miss Scarlet och Scandal. Och jag måste säga att alla nyanser får 10/10 av mig, kan inte välja ut någon nyans som jag gillar mer utan alla är mina favoriter! Fem användbara och tillräckligt olika nyanser för att kunna skapa flera looker.

Le Marc Lip Crème har en hållbar, krämig formula som ger ett intensivt resultat och lyxig satin-finish. Fint paketerat i en fuchsiarosa väska designad av Marc Jacobs.

marc jacobs up all night mini lipstick set
No Angel, Slow Burn, Oh Miley!, Miss Scarlet och Scandal
marc jacobs up all night mini lipstick set
No Angel, Slow Burn, Oh Miley!, Miss Scarlet och Scandal
marc jacobs up all night mini lipstick set

När jag fick syn på den här väskan gav jag i från mig det klassiska “tjejskriket”. Marc Jacobs har så fantastiskt fina produkter som jag spanat in så länge, men aldrig unnat mig. Och jag blev riktigt imponerad av priset, 400 kronor för hela kitet kändes otroligt prisvärt när ett fullstort läppstift kostar 315 kr.

Konsistensen på läppstiften är verkligen superkrämiga och blir jättefina på. Jag använde nyansen No Angel i en sminkning i igår och det blev superfint. Hållbarheten kan vara enda nackdelen, men så är det ofta med krämiga läppstift, men det kvittar för mig. Ett självklart julklappstips till någon som älskar läppstift och lyx!

Vad tror du om kitet? Är det inte otroligt fint?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy