Nya favoriter från Estée Lauder

av Malin
76 visningar

Den kommersiella lyxvarumärket Estée Lauder har mer än bara sitt superserum Night Repair som jag har velat testa. Ett serum i desperat försök att frysa tiden lite samt basprodukter jag har hört så mycket bra om.

estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer, 305 SEK

En helt vanlig concealer egentligen. Men jag behövde uppdatera nyans på concealer nu den här tiden där jag är mer genomskinlig än att faktiskt ha en hudton. Nyansen Light är en ljus ganska neutral nyans med en hint av persikoton. Den täcker bra och har även bevisat sig att sitta på sin plats i hög luftfuktighet och värme.

estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder

Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle/Lifting Firming Serum, fr. 825 SEK

“Under första veckan reduceras synliga tecken på rynkor upp till 50%” sålde mig direkt även fast jag vet att det inte är sant. Sjukt vad lättpåverkad man är.. Men serumet innehåller massor av ingredienser som ni kan kika på, men bl a. koffein, muskatellsalvia, ringblomsextrakt och kamomill. När jag sedan använt det måste jag säga att man blir superlen på en gång, men det har nog att göra med att detta också innehåller både Dimetylpolysiloxan (silikonolja) och Silica. Skönt känns det i alla fall!

estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder
estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder

Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base, 245 SEK

Har länge velat testa den här typen av ögonskuggsprimer på burk och så mycket mer var det egentligen inte med det, inget spektakulärt utan gör sitt jobb. Den ger bra fäste till ögonskuggorna och det håller även för tekniken att få sin bas att hålla på näsan som jag tipsat om tidigare. Den ger ingen avsevärd täckning, utan ger bara en liten hint av beige.

estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder
estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder

Estée Lauder Perfecting Loose Powder, 385 SEK

Heller egentligen inget spektakulärt, utan ett schysst löspuder i en nyans som passar även en blekfis som mig. Jag gillar att man kan öppna och stänga silen till pudret så att man inte får puder överallt när man öppnar locket. Nyansen Light är en neutral beige, men också här en liten persikoton – dock är det ingenting som syns på mig trots att jag har mer varma undertoner till mitt blekansikte.

Men detta har också visat sig fungera bra i fuktigt och varmt klimat och utomordentligt i baking-syfte. Det mattar ned och jämnar ut hudtonen då det är ett puder med pigment. I like!

estee lauder perfectionist cp+r serum double wear concealer loose powder

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy