Magnetisk ögonskugga från MAC

av Malin
157 visningar

MAC har lanserat Spellbinder Shadow, nya ögonskuggor i 8 förföriska nyanser. Skuggorna beskrivs som “En skugga gjord av joniserade, magnetiskt laddade pigment som klamrar sig fast vid ögonlocken som sammet.”

mac spellbinder shadow

MAC Spellbinder Shadow, 195 SEK

Nyansen Gravity’s Pull är en superfin mörklila nyans som påminner lite om MAC Dazzleshadow – Feel The Fever som jag köpte förra sommaren. Gravity’s Pull passar mig perfekt som älskar denna typer av lila med massor av skimmer!

mac spellbinder shadow

Detta är egentligen en lös ögonskugga, men på grund av den magnetiska laddningen i pigmenten så klänger den fast sig i sig själv i ett vågmönster som gör att den ser tredimensionell ut. Det är endast en illusion och hur mycket jag än tar på skuggan förblir ytan densamma. Väldigt häftig och speciell känsla!

mac spellbinder shadow
mac spellbinder shadow

Alla 8 nyanser ser superfina ut med allt från en härligt olivgrön till klassiskt varmt brun och en knalligt koboltblå. Gillar ni mörka skimriga ögonskuggor ska ni spana in dessa! Och om inte så borde ni i alla fall känna på den oerhört speciella konsistensen. Det kan vara en upplevelse i sig.

Vad tror du om Spellbinder Shadow? Är detta något du kommer spana in?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy