Släpp ut ditt inre party animal med The Body Shop

av Malin
65 visningar

Festa loss med The Body Shops tre partylooker för vintersäsongen; Rock the Night, Go for Gold och A True Romance. Var och en av lookerna innehåller en ögonpalett, ett nagellack, supertrendiga Matte Lip Liquid och skimrande Eye Colour Stick.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick
the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Go for Gold
Varma, gyllene toner med generösa inslag av glänsande skimmer får kontrast av starka ögonbryn och matta plommonfärgade läppar i den här moderna varianten av en cocktail-fest-klassiker. Lägg till glittrande guldnaglar för den ultimata trendfaktorn.
The Body Shop

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Go for Gold Eyeshadow Quad, 245 SEK

Jag har inte skrivit om TBS ögonskuggspaletter Down to Earth ännu (idk why) men detta är alltså deras nya palettdesign. Go for Gold är en klassisk palett med en matt beige, en guldskimrig, en skimrig brun och en matt kall brun skugga – perfekt till vintern för en varm sotning.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Gold Foils Nail Polish (Limited Edition), 95 SEK

Ett lack med genomskinlig bas och oregelbundna guld-flakies (kan ses i denna lackning). Blir  jättefint på!

Nevada Gold Eye Colour Stick, 145 SEK

En krämögonskugga i stick-format. Nevada är en champagnefärgad nyans som ger mycket skimmer och lyster. Dock jag har inte testat den på ögonen än så jag kan inte säga något om hållbarheten, men det känns som en väldigt lättburen nyans.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick
Nevada Gold Eye Colour Stick / Go for Gold Eyeshadow Quad

I varje look ingår också varsitt matt limiterat Liquid Lipstick. I Go for Gold ingår Mauritius Dahlia Matte Lip Liquid (95 SEK), vilket också hade varit trevligt att få hem för att göra looken komplett.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Colour Crush™ Matte Lipstick
Det är med stor spänning som The Body Shop lägger till 7 helmatta nyanser till den populära läppstiftskollektionen Colour Crush™. Läppstiften har en kraftig pigmentering och en matt finish som får läpparna att se fylliga ut, och samtidigt kännas bekväma.
The Body Shop

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Colour Crush™ Matte Lipstick, 165 SEK

Sju nyanser av matta läppstift för säsongens alla tillfällen. Jag har fått hem sex stycken av dessa.

  • 415 New Orleans Scarlet
  • 410 Havana Red
  • 420 Honolulu Pink
  • 425 Lima Magenta
  • 429 Osaka Plum
  • 430 Sienna Rose
  • (423 Rio Fuchsia) – Ej med på bild
the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick
410 Havana Red, 415 New Orleans Scarlet, 420 Honolulu Pink, 425 Lima Magenta, 429 Osaka Plum, 430 Sienna Rose
the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Fina vinterlooks! Finast är nog produkterna i looken A True Romance. Älskar lila och nyanserna var helt rätt för mig. Läppstiften är silkiga och pigmentrika, gillar nästan alla nyanser (förutom den orangeröda ofc). Osaka Plum är en given favorit så här års, men även Sienna Rose – perfekt to-go nyans!

Vad tycker du om TBS vinterlooks? Kommer du spana in något?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy