9 julkalendrar för skönhetsfantasten!

av Malin
69 visningar 8 Minuter läsning
Julkollektioner och kalendrar har redan börjat dyka hos både butiker och webbshoppar. Så idag tänkte jag att jag skulle tipsa om lite julkalendrar för den skönhetsintresserade!

rituals

The Ritual of Advent Advent Calendar, 475 SEK

Den här kalendern är en av de som jag är mest sugen på! Mest för att jag själv aldrig testat något från Rituals och hört så mycket bra om märket, så detta vore ju något för mig. Plus att den är väldigt prisvänlig. Ska jag?

.
.
.
.
.
.
.
.
.

11194782-1784422909366819Lookfantastic The Beauty Secret Advent Calendar, 999 SEK

Har hört så mycket bra om den här kalendern. Många olika märken med ett totalt värde på 2350 SEK. Wow! Jag är en millimeter från att klicka på köp-knappen.

.
.
.
.
.
.
.
.

04845280_zi

Estée Lauder Holiday Countdown Advent Calendar, £205 (≈ 2230 SEK)

Kalendrarnas Rolls-Royce kommer från Estée Lauder och innehåller allt från märket med allt från nagellack, smink, parfym och hudvård. Om jag hade haft råd hade jag unnat mig den på direkten!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
55096m_z

The Body Shop Advent Calendar Standard, 800 SEK

Har något år haft Ultimate-versionen och blev en anings besviken – men det kan vara för att jag redan hade mycket av det som fanns i. När jag tjuvkikade på produkterna i denna blev jag mer sugen. Bra med minisar och såna dofter jag inte testat förut.

.
.
.
.
.
.

Kicks Christmas Calendar, 399 SEK

Den mest budgetvänliga bland kalendrarna. Med en blandning av Kicks egna märke och några gästmärken till ett värde av 1200 SEK. Kan det vara något? Jag känner mig lite sugen på denna också faktiskt.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Luxury Beauty Your Beauty Fairytale Come True Advent Calendar, £85 (≈ 925 SEK)

En exklusiv kalender för Boots med innehåll av Lancôme, YSL, Viktor & Rolf samt Ralph Lauren. Alltså, den är så fin! Eller hur? Finns den kvar när jag åker till London köper jag den!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

decle

Decléor Advent Calendar 2016, 960 SEK

En adventskalender med hudvård, yum! Här är också ett märke som jag inte testat något från, så detta vore ju ett ypperligt tillfälle att få testa. 23 av luckorna innehåller minisar och 2 stycken full size.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bareMinerals Countdown to Gorgeous Advent Calendar, 795 SEK

En av de kalendrar jag tycker känns lite lite snikig är denna från bareMinerals. Otroligt fantasilöst att t ex. trycka in 6 olika nyanser av samma produkt? De har ju så många bra produkter, varför då inte utnyttja det?

.
.
.
.
.
.
.
.
.

24 Days Of Clinique Christmas Calendar, 595 SEK

En kalender som jag också tyckte var lite snål är denna från Clinique, bara minisar (varav endast 4 stycken sminkprodukter) plus två verktyg. Jag vet inte. Känner mig inte speciellt lockad.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Jag måste minst ha en av dessa i alla fall om jag ska överleva den hektiska månaden!

Har sett att flera märken kör julkalendrar i år vilket är superkul. Bl a. LUSH UK kör med 12 days of Christmas-varianten, Ciaté kör en mini mani-kalender, NYX kör någon form av Boots UK exclusive med 12 läppisar och 12 ögonskuggor.

Jag har också hört att Skincitys julkalender kommer tillbaka i år, den fick också bra recensioner förra året vill jag minnas.

.

Ska du köpa dig någon skönhetskalender? Vilken och varför?

3 kommentarer

Tovis 21 oktober, 2016 - 22:20

Jag läste reaktioner på innehållslistan för Rituals kalender i år som jag själv var sugen på innan. Tydligen innehåller den mycket produkter för män såsom rakprodukter (för skägg), “maskiluna” dofter m.m. Så då kan jag inte få egna presenter utan behöver ge bort dessa produkter. Lite synd tyckte jag på en så lovande julkalender. Då köper jag hellre de produkter från Rituals som faktiskt lockar mig :/

Sara ~ Candis 23 oktober, 2016 - 11:59

Rituals kalender är veeeerkligen amazing 😀 så hade jag inte jobbat där och redan testat allt så hade jag köpt den. + i kanten för att det är produkter för både män OCH kvinnor.

Molkan 23 oktober, 2016 - 13:17

Eller hur, det kände jag också! Kul att få dela något. Tror jag ska klicka hem den som en överraskning till sambon 🙂 Vet att han uppskattade kitet han fick i julklapp förra julen.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer