bareMinerals Original Foundation 20-årsjubileum

av Malin
48 visningar

bareMinerals Original SPF 15 Foundation fyller 20 år och därför har de tagit fram en limiterad specialutgåva med extra bling.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation
bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation

bareMinerals Original SPF 15 Foundation, 395 SEK

bareMinerals Original SPF 15 Foundation är en naturlig mineral-foundation med en lätt konsistens som lämnar ett naturlig och fräsch resultat. Kitet innehåller även bareMinerals Beautiful Finish Brush.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation

Det som gör Original SPF 15 Foundation unik är att den var först med sin ”Swirl, Tap, Buff”-teknik för ett felfritt resultat.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation

Tyvärr är Medium Beige för mörk för mig även om det inte syns på min swatch, men den är typ 1-2 nyanser för mörk. Tråkigt eftersom jag blev knockad av den otroligt fina finishen på produkten. Ser ni att den liksom ger lyster?

Jag älskar min Blemish Remedy Foundation (uppdatering 2019-09-25; produkten har utgått), den använder jag typ varje dag. Och jag känner att bareMinerals fortsätter att imponera på mig då jag förut tyckt att märket verkar lite ”tråkigt” – men alltså inte nu längre. Jag fortsätter som sagt att imponeras!

Har du testat Original SPF15 Foundation? Vad tycker du?

3 kommentarer

Emma | BeyondBeauty.se 18 oktober, 2016 - 14:53

Åh den är verkligen superfin den där boxen och foundationen! Har dock aldrig testat bareMinerals foundations, faktiskt… 🙂 Men är nyfiken!

Svara
Annika 19 oktober, 2016 - 09:37

Jag har älskat att använda Bare Minerals, men min hy är numer så torr att det bara inte går. Möjligtvis för en kväll, men inte till vardags. Typan.

Svara
Paulina, Skönhetsbloggare 19 oktober, 2016 - 21:00

Jag ser lystern, men ser inte att den är för mörk. Kan ju bara vara någonting som kameran inte lyckats fånga upp. Men det låter som en sjukt spännande produkt i alla fall 😀

Svara

Skriv en kommentar

1 × tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy