Pinktober 2016

av Malin
26 visningar

Oktober betyder som vanligt “Breast cancer awareness month”, en månad där vi uppmärksammar bröstcancer och många företag samlar in pengar till Rosa Bandet och Cancerfonden.


Bröstskolan

pinktober rosa bandet cancerfonden

Att undersöka sina bröst regelbundet kan både förhindra eller ge dig större chans upptäcka bröstcancer i  tid. Ett par minuter är allt som behövs.

Blir du kallad på mammografi, gå dit! Det är så viktigt. Mammografikontrollen är varken läskig eller något som någon gör för att skrämma dig, det är för att hjälpa dig.

Och viktigast av allt; var aldrig rädd för att ställa frågor! På den länkade sidan nedan finns både en mailadress och telefonnummer dit du kan vända dig.

Läs mer på > Cancerfondens hemsida.


Produkter

Många företag stöttar Rosa Bandet-initiativet och släpper sk. “rosa produkter” som man kan köpa. En del av pengarna går till Rosa Bandet och Cancerfonden.

pinktober rosa bandet cancerfondenGarnier Moisture Nourish Cream, 5 SEK till Cancerfonden

En dagkräm för torr till mycket torr hy som ska återfukta i upp till 24H. Moisture Nourish kostar 55-79 SEK beroende på var man köper den.

pinktober rosa bandet cancerfondenessie Rosa Bandet + Gel Setter, 10 SEK till Cancerfonden

Essie har, för 14:e året i rad, samlat ihop sina mest populära rosa nagellack i en Rosa Bandet-kollektion. Plus att det fantastiska topplacket Gel Setter fått en limiterad rosa skrud och ingår också i initiativet. Lacken kostar 129 SEK /st och Gel Setter 145 SEK.

.

Läs mer på Cancerfondens hemsida för att se alla produkter som är rosa.

.

produktprover

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy