Sjukt avtändande höstkollektion från Yves Rocher

av Malin
27 visningar

Smaken är som baken, så är det ju.. Man kan inte gilla allt. Och detta är bara min ärliga åsikt, jag hoppas att ni förstår det.

Min första tanke när jag packade upp den här kollektionen var bara, “nää.. fy!”. Inte alls mina färger. Och den ljusblå mascaran förstår jag inte ens. Men vill du veta mer om kollektionen så kommer det här.


Yves Rocher Autumn Creation 2016

“Nyanser för en strålande och elegant höst, inspirerade av naturens stora rikedom. Yves Rocher har fångat årstidens skönhet i en palett av varma färger som förskönas av kopparskimmer.”

yves rocher autumn creator 2016Yves Rocher Eye Pencil, 79 SEK

Mjuka ögonpenna som kan användas både som kajal och som ögonskugga. Skimrande och glittrande nyanser för rätta looken. Pennan sitter länge men går ändå lätt att sminka bort och respekterar känsliga ögon.

yves rocher autumn creator 2016

09 Rouge érable, 10 Jaune montarde, 11 Bleu gris, 12 Vert pin, 14 Brun d’automne

yves rocher autumn creator 2016 yves rocher autumn creator 2016Yves Rocher Mascara Vertige Longueur – 05 Blue gris, 149 SEK

Ta dina ögonfransar steget längre – och ännu längre! Denna mascara är berikad med elemigummi som förlänger, böjer och fixerar fransarna för fenomenal längd och definition. En mycket smal och fin mikroborste kommer även åt de allra minsta fransarna för maximal effekt.

Kommer i 3 andra nyanser; 01 Noir, 02 Brun och 03 Bleu

yves rocher autumn creator 201613 Brun d’atuomne, 45 Rouge érable, 77 Vert pin, 78 Kaki forét, 79 La Gacilly

Yves Rocher Botanical Colour Nail Polish, 59 SEK

Högkvalitativa nagellack med inspiration från växtrikets oändliga färgpalett. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vare den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt, jämnt resultat med rejäl färgintensitet.

yves rocher autumn creator 2016

I kollektionen ingår också:

  • Botanical Colour Nail Polish – 67 Blue Gris
  • Botanical Colour Nail Polish – 58 Jaune moutarde
  • Eye Pencil – 13 Kaki forét
  • Illuminating Powder Duo Cuivre, 149 SEK
  • Coppery Top Coat Effekt, 59 SEK

 


 

Jag vet inte om det är de 4 nyanserna av bebisbajs som ger mig sån olust eller om det är det där att man har matchat namn och nyans hos pennorna och lacken, eller är det en kombination? Jag får bara rysningar i kroppen.

Och som jag skrev i början av inlägget.. Jag förstår mig verkligen inte på den ljusblå mascaran. Tycker inte att nyansen är fin eller att applikatorn är speciellt händig, den mest bara klumpar och kladdar.

Och var är mitt kopparskimmer?! Nej, det här var inget inget för mig.

Vad tycker du om kollektionen?

.

produktprover

3 kommentarer

Annika 13 oktober, 2016 - 10:26

Den gröna kajalen till en solbränd om sommaren, ja. Resten, nej tack.

Molkan 13 oktober, 2016 - 10:40

Eller hur!

Erica 13 oktober, 2016 - 22:53

Håller med helt och hållet. Fick hem dessa idag, aldrig varit så besviken 🙁 Synd!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy