L’Oréal Paris Pure Clay Face Masks

av Malin
61 visningar

I slutet av augusti lanserade L’Oréal Paris ansiktsmasker med kraft från tre rena leror; kaolin, montmorillonite och ghassoul. Pure Clay Face Masks kommer i tre koncentrationer för olika hudtillstånd. Maskerna kan antingen användas var för sig eller passar ypperligt till multimasking.

Kaolin absorberar olja och har rengörande egenskaper.
Montmorillonite fångar upp orenheter och förbättrar blodcirkulationen.
Ghassoul agerar som “hudavgiftare” och är milt exfolierande.

l'oréal paris pure clay face masks exfo glow pure
L’Oréal Paris Pure Clay Purify Mask, 129 SEK

Purify Mask är en ansiktsmask med nedmattande egenskaper och har en sammandragande effekt på förstorade porer. Den innehåller också eukalyptus som har en frisk och avslappnande verkan på huden.

l'oréal paris pure clay face masks exfo glow pure
L’Oréal Paris Pure Clay Glow Mask, 129 SEK

Glow Mask är en ansiktsmask med lystergivande egenskaper som avlägsnar orenheter och smuts skonsamt ur porerna med hjälp av kol.

l'oréal paris pure clay face masks exfo glow pure
L’Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask, 129 SEK

Exfo Mask är en ansiktsmask med exfolierande egenskaper som ska förbättra hudtexturen genom mekaniska skrubbkorn från aprikoskärnor, samt att röda alger och vulkanisk sten som avlägsnar döda hudceller från ansiktet.

l'oréal paris pure clay face masks exfo glow pure

Här är tre produkter jag blir riktigt imponerad av INCI-listorna, ingen uttorkande alkohol – utan mest vatten, kaolin (lera), glycerin och den marockanska lavaleran. Det COSDNA reagerar lite på är Propylenglykol (lösningsmedel) och Phenoxyethanol (konserveringsmedel) samt Parfym (som faktiskt ligger längst ned i listan).

Så allt som allt är jag rätt impad på pappret. Och jag kan t o m. tänka mig att använda dessa som ‘söndagsmasken’ idag i hopp om att må lite bättre eftersom jag fortfarande är vrålförkyld. Så vi får se vad huden säger i morgon. Om de är bra för min känsliga hy är ju detta gött då de är väldigt prisvärda 👌🏻

Har du testat Pure Clay? Eller är du sugen på att spana in dem?

4 kommentarer

sandra 11 oktober, 2016 - 18:52

Hej, gillar verkligen din blogg och blir väldigt inspirerad! Du tar väldigt fina smink och produktbilder så jag undrar vilken kamera du kör med? Är behov av en ny! Ha det fint! /Sandra

Molkan 11 oktober, 2016 - 19:27

Tack så mycket! Tänk på att det inte är kameran, utan fotografen som gör bilderna 🙂
Här kan du läsa om allt som har med mina bilder och kamera att göra > Stora inlägget om Fotografi

Sarah 17 oktober, 2016 - 13:05

Jag har hittills testat Glow mask och blev överraskat imponerad. Den rensar verkligen ut porerna och gör huden len och fin. 🙂 Har man dock blandhy eller åt det torra, får man smörja in ansiktet efteråt.

Molkan 17 oktober, 2016 - 13:27

Ja, jag har använt dem ett par gånger nu och kan uppleva huden lite torr efteråt så jag brukar fuktbomba den massor 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy