MAC Liptensity

av Malin
137 visningar

En skimrande ny läppstiftsformel som flyttar gränserna för färgintensitet. Med hjälp av vår teknik High-Frequency Tetrachromatic Pigments, innehåller varje läppstift mer pigment än vanliga formler. Resultatet är ett exceptionellt och unikt spektrum av extrem färgintensitet, klarhet och livfullhet. Den lyxiga konsistensen smälter vid kontakt och ger en fyllig färg med satinfinish – i ett enda svep!

mac liptensity

MAC Liptensity, 215 SEK

Nyansen Mulling Spices som beskrivs som en Bordeauxtonad brunröd, men jag skulle mer vilja säga att det är en klassiskt röd. Konsistensen är krämig och mycket lättapplicerad och hylsorna är färgkoordinerade så att man enkelt ser nyanserna utan att behöva kolla undertill eller öppna hylsan. Läppstiften kommer i 24 nyanser (21 på svenska hemsidan) varav 6 nyanser är limited edition. Doften på läppstiften är MAC’s klassiska vaniljdoft.

mac liptensity

Inte helt otippat finns tre av de snyggaste nyanserna (Stallion, Blue Beat & Galaxy Grey) intemaccosmetics.se, tyvärr vet jag heller inte om de finns bakom disk heller.

Har du sett någon nyans du är sugen på?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy