LH Cosmetics by Linda Hallberg

av Malin
22 visningar

bildkälla: LH Cosmetics

Allas vår kära Linda Hallberg lanserar i morgon sitt egna sminkmärke LH Cosmetics, så jävla coolt! Jag har fått äran att själv träffa Linda vid olika event och resor och som fellow skönhetsbloggare är jag så stolt över vilken sann entreprenör och lady boss hon är.

linda hallberg lh cosmetics

bildkälla: lindahallberg.se

Jag var inbjuden till lanseringseventet, men har inte möjlighet att åka. Sjukt trist! Men jag ser fram emot många bilder från eventet från mina andra bloggkollegor. Och vill du spana in fler nyheter, kika då in på LH Cosmetics instagram @lhcosmetics

Är du lika pepp som jag?

3 kommentarer

Beyond Paradise by Alisa 6 oktober, 2016 - 12:38

Sååååå pepp 😀

Svara
Linda Hallberg 6 oktober, 2016 - 12:51

Åh tack fina <3 så synd att du inte kan komma!!

Svara
Pernilla S 7 oktober, 2016 - 18:32

Sjukt pepp! Beställde hem en borste å puderpuff, som du kanske såg på min IG. Spännande 🙂

Svara

Skriv en kommentar

ett × 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy