Emma S. Treatment Enzyme Peel

av Malin
83 visningar

Emma S. Treatment Enzyme Peel, 299 SEK

En effektiv enzympeeling med AHA- och BHA-syror som på bara en minut tar bort döda hudceller, löser upp pormaskar och ger din hy ny lyster och förbättrad fuktbalans. Produktens peelande egenskaper har förstärkts genom tillsats av AHA-syran Glukolsyra i kombination med Salicylsyra – och en ny fräsch doft har lagts till.

Emma S. är ett hudvårdsmärke som jag har läst och hört talas om, men inte testat någonting själv. Under min semester vågade jag faktiskt att testa den här enzympeelingen.

Lat som jag är så läste jag varken om den pirrande/brännande känslan under tiden och rödheten efteråt så jag kan säga att jag fick en mindre panikattack när det kändes som att ansiktet skulle ramla av. Men det löste sig ganska snabbt när jag fick på mig glasögonen och läste den lilla texten. Fortfarande lite läskigt då det var länge sedan jag använde annat än mekaniska skrubbar.

Dock blev jag superlen och mjuk efteråt, så jag kanske kommer att våga mig på den i alla all någon gång eller två i månad.

Har du testat Treatment Enzyme Peel?

1 kommentar

Mia 4 oktober, 2016 - 08:25

Ja – jag gillar den! Har använt den något år eller två (nån gång då och då), har hy som tål en hel del och tycker den gör mig mjuk och len just som du skriver. Har dock ingen erfarenhet av seriens andra grejer. Tack för en bra blogg! Kram från Helsingborg

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy