Estée Lauder hos eleven!

av Malin
56 visningar

Tjohoo! Detta är så efterlängtat. Jag älskar verkligen de produkter jag testat från Estée Lauder och nu har även eleven ett stort utbud av produkterna.

Därför tänkte jag givetvis dela med mig av mina favoriter och några produkter jag gärna skulle vilja testa. Har du några favoriter från Estée Lauder som jag bara måste testa?

estee lauder eleven.se molkans favoriter

Advanced Night Repair, fr. 725 SEK

En av mina all-time-favorites när det gäller serum. Innehåller bl a. hyaluronsyra  och gör mitt ansikte så lent och mjukt. Jag känner direkt av när jag inte använder det. Mitt ansikte gillar det.

Double Wear Stay-in-place Makeup, 445 SEK

Har jag mot förmodan en dålig huddag efter serumet är det bara att täcka över skiten med Double Wear! Alltså tillsammans med UD Naked Skin är detta en av de bästa foundations jag testat. Täcker allt, lägger sig fint på huden och ger mig inga konstiga fläckar eller klänger fast sig i torra partier, håller hela dagen.

Pure Color Envy Shine Lipstick – 410 Mischievous Rose, 320 SEK

Ren och skär lyx egentligen, men den perfekta “my lips but better”-nyans på mig. Ger en hint av färg med härlig glans. Jag gillar detta i en no-makeup makeup look.

estee lauder eleven.se molkan vill ha

Pure White Linen EdP, fr. 695 SEK

Något jag inte testat från Estée Lauder är deras dofter trots att jag hört mycket bra om dem. En doft jag föll för på pappret är Pure White Linen med många noter på sitt blad. Rosor, grapefrukt och italiensk mandarin tillsammans med bland annat hallon, päron och gröna Granny Smith äpplen och blommande liljor, vit fresia, vit ingefära och kardemumma. Det låter som något för mig! Någon som har testat?

Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir, 2970 SEK

Något att börja spara till redan nu som min 30-årspresent till mig själv? En oförskämt dyr exfolierande kräm (och tillhörande borste) med koncentrerat innehåll av svart diamanttryffel-extrakt och polerande pärlor. Undra om det ingår någon som applicerar detta i ansiktet också? Det hade varit skönt att unna sig någon gång!

Perfectionist [CP+R] Wrinkle/Lifting Firming Serum, fr. 825 SEK

Eftersom jag idag hittade mitt första gråa hårstrå på mitt huvud (jag skojar inte!) inser jag att jag inte längre är den ungdom jag en gång var och tänker att det är lika bra att gå ut hårt med använda anti-age hudvård i förebyggande syfte. Med detta serum ska tydligen upp till 50% av synliga tecken på rynkor reduceras redan första veckan.

2 kommentarer

Jenny 1 oktober, 2016 - 17:34

Får man fråga vilken nyans du har på Double Wear? Jag har varit nyfiken på den foundationen bra länge men alltid tvekat för urvalet på nyanser ser inte så bra ut…

Jenny 3 oktober, 2016 - 21:15

Toppen, tack! 🙂 Har just nyans NC15 hos MAC!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy