Sculpt your Lips med IsaDora – Big swatch fest!

av Malin
1 407 visningar

I veckan släppte IsaDora en rad nya nyanser av Lip Desire Sculpting Lipstick och Sculpting Lipliner. Matchande läppennor och läppstift för en komplett läpplook och hållbart resultat.

Komplett swatch fest comming at ya!

lip desire lipstick lipliner scuplting isadora

Lip contouring är en av de mest hypade make-up trenderna för 2016. Trenden handlar om att addera mer volym läpparna och få dem att se ”flawless” ut. Hemligheten bakom den kyssvänliga trenden är att skulptera läppkonturen med en lipliner. Du kan till och med måla strax utanför din egen läppkontur för att få läpparna att se större och fylligare ut. Applicera ett läppstift och du har skapat perfekt, skulpterade läppar.

lip desire lipstick lipliner scuplting isadora

50 Nude Blush, 54 Dusty Rose, 58 Marsala, 60 Berry Kiss, 62 Flashy Fuchsia, 64 True Red, 66 Mulberry

Lip Desire Sculpting Lipstick, 139 SEK

Lip Desire är ett crèmigt och viktlöst läppstift som ger extra volym och dimension till dina läppar. Den rikt pigmenterade formulan efterlämnar en behaglig och mjuk känsla med härlig lyster. Aktiva och fuktighetsgivande ingredienser håller läpparna mjuka och fylliga. Unikt skulpterad tip för lätt applicering.

lip desire lipstick lipliner scuplting isadora

50 Nude Blush, 54 Dusty Rose, 58 Marsala, 60 Berry Kiss, 62 Flashy Fuchsia, 64 True Red, 66 Mulberry

Sculpting Lipliner Waterproof, 89 SEK

Skulpterar och ger volym till dina läppar. Den mjuka, följsamma och vattenfasta liplinern motverkar att läppstiftet flyter utanför läppkonturen. Ger ett långvarigt och hållbart resultat. Med en crèmig matt finish och intensivfärg kan du även använda Sculpting Lipliner som läppstift.


Produkterna är fotograferade i dagsljus, så färgerna kan skilja en aning från mina bilder – men jag har försökt att återspegla färgerna så nära verkligheten som möjligt.

NYA FÄRGER

UR HÖSTKOLLEKTIONEN BOHEMIAN FLAIR

lip desire lipstick lipliner scuplting isadora

Alltså dessa är grymma! Jag blev helt kär i 56 Rosewood. Men det finns så många härliga nyanser. Det är nog bara de två rosa nyanserna och den allra ljusaste nude som jag inte riktigt känner mig bekväm i, annars gillar jag alla nyanser.

De två ljusaste pennspetsarna (50 & 52) gick av vid applicering, vilket var synd – men resten av produkterna gled på riktigt bra, ibland lite för bra. Riktigt krämiga och och jämna. I like it!

2 kommentarer

My 25 september, 2016 - 22:26

Men yikes, vilka snygga färger!

Maria 25 september, 2016 - 23:03

Tack för länken <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy