Prylnörderi på hög nivå!

av Malin
56 visningar

Jag var inne och kikade på nyheterna på eleven.se härom dagen och fick syn på denna skapelse från Sigma. Ett torn för att torka och forma sina makeupborstar efter man tvättat dem. Hur smart är inte det?

När jag tvättat mina borstar lägger jag dem snett lutande på en handduk eller låter dem hänga ut från en kant för att de ska torka ännu snabbare – men för mig är det inte optimalt, de blir sneda och en del strån kan spreta åt fel håll. Så idag önskar jag mig denna.

eleven.se sigma dry n shape tower full set

Med detta torn torkar man inte bara borstarna, utan också formar dem så som de var när man köpte dem genom ett resårband som klämmer ihop borststråna för att slippa strån som böjt sig. Och eftersom borstarna hänger upp-och-ned så är det mindre risk att vattnet löser upp limmet då vattnet rimmer ut ur borstarna istället för att ligga kvar.

Tornet är delbart och kan köpas som fullt set som detta är, eller i två delar – en del för ögonborstar och en del för både ögon- och basborstar. Kan hålla upp till 68 st borstar på samma gång om tornen är i hopmonterade, eller 92 st om man monterar dem bredvid varandra.

Sigma Dry N Shape Tower Full Set finns att köpa på eleven.se och kostar 585 SEK (värde 744 SEK).

1 kommentar

Jenny Elisabeth 25 september, 2016 - 14:33

Men åh vad häftig grej! Jag har Sigma’s Dry n’ Shape som jag använder på ett par borstar som brukar tappa formen vid tvätt. Speciellt puderborstar använder jag Dry n’ Shape för… men det här tornet vore ju kul att ha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy