Lyxig duo från bareMinerals

av Malin
54 visningar

bareMinerals Invisible Light™ Translucent Powder Duo – en lyxig puderduo för att både matta ned och ge glow till ansiktet.

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo

bM Invisible Light™ Translucent Powder Duo, 475 SEK

Det matta pudret absorberar överflödig olja som kan ge en glansig yta medan det andra pudret ger din hud en fräsch lyster och highlightar upp de områden du vill ska synas lite extra. Utvecklad för att omedelbart smälta på huden, denna duo har två ljusa fantastiska puder med en unik bakad formula som ger en krämig, mjuk applicering med en lyxig känsla.

Matt puder används för att matta ned områden som du upplever glansiga. Kan appliceras när som under dagen för att fräscha upp din make-up.

Highlighter används för att skapa lyster och framhäva olika områden i ansiktet. Tex. kindben, under ögonbryn och näsryggen.

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
Matte / Glow
bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
Matte / Glow
bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo

Ska jag vara helt ärlig blev jag besviken vid första swatch, de kändes pudriga och highlightern syntes knappt, men ändrade mig sedan när jag använde produkterna i ansiktet. Ibland gör det stor skillnad!

I den senaste sminkningen jag gjorde (utanför bloggen) använde jag den här duon och det blev så fint! Om ni kikar lite extra på swatchen här ovan ser ni att det matta pudret ger en suddig effekt till huden – det är alltså 100% produktens förtjänst och inget Photoshop, sjukt häftigt! Samma effekt ger den i ansiktet och mattar ned.

Highlightern är inte så där “smack-in-your-face”, utan ger en mer naturlig och fin lyster. Allt som allt en fin duo. Good job!

Har du spanat in denna duo? Vad tycker du?

2 kommentarer

Anna 24 september, 2016 - 19:01

Jag är verkligen nöjd med köpet!! 🙂 det matta pudret är super och highlightern är perfekt de dagar jag inte vill ha något mer diskret 🙂 Trevlig kväll! Kram Anna

Ingrid 25 september, 2016 - 20:48

Blev så sugen när jag såg denna som nyhet för ett litet tag sedan, blev ju inte mindre sugen nu. 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy