Intergalaktiskt läppglans

av Malin
36 visningar

I början av september lanserade MAC en kollektion till hyllning av den omåttligt populära och kultförklarade tv-serien Star Trek som engagerat människor i 50 år.

Ett halvsekel senare fortsätter Star Trek och de lojala fansen att påverka idéer, estetik, ursprung och intergalaktisk potential. Sci-fi-sagan fortsätter då MAC och Star Treks senaste filmgeneration går samman i ett exklusivt makeupsamarbete med stjärnglittrande nyanser.
Mac Cosmetics

mac star trek lipglass set to stun

MAC Star Trek Lipglass – Set to Stun, 195 SEK

Ett unikt läppglans i ljust silver med gyllene pärlemorskimmer som ger en glasliknande finish med mycket skimmer. Specialförpackning med metallicskimrande Star Trek-logotyp.

mac star trek lipglass set to stun

En superfin hyllningskollektion med många härliga produkter! Jag är otrligt sugen på Trip The Light Fantastic Powder i Luna Luster, alltså ♥

I kollektionen finner du allt från ögonskuggor till nagellack. Är du ett Star Trek-fan är ju detta ett ypperligt tillfälle att nörda ner dig i de fina produkterna med namn som du definitivt kommer att känna igen. Det bästa av två världar liksom. Själv är jag Star Wars-fan, så jag väntar på en sådan kollektion!

1 kommentar

Mammi 23 september, 2016 - 12:43

Me like Star Trek!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy