Miss Dior Absolutely Blooming

av Malin
42 visningar

Miss Dior Absolutely Blooming är en modern klassiker med blommig, fräsch charm. Miss Dior är en naturligt sofistikerad gourmand-doft. Toppnot: Röda bär, hjärtnot: ros & pion, basnot: vit mysk.

miss dior absolutely blooming

Miss Dior Absolutely Blooming EdP kommer i 3 olika storlekar; 30, 50 & 100ml och kostar 675, 945 och 1355 SEK.

miss dior absolutely blooming

Jag verkar vara den enda i hela världen som inte tycker om Miss Dior-dofterna. Tro mig, jag har försökt, men det går bara inte.. Denna är dock inte lika illa som de andra. Det är en för “spritig” och skarp doft för mig. Men när den skarpa doften försvinner kan jag tycka att den doftar behagligt. Diors flakonger är dock så fina, så hade det inte varit för att jag inte vill att den går till spillo hade jag kunnat tänka mig den som prydnad.

Men allt jag kan tänka på är mormor. Kanske att den är precis som viss mat, att det är något som växer och man gillar det mer ju äldre man blir, men vad vet jag? Vid första sniff så är min första tanke bara “Uhh, nej”!

Vad tycker du om Miss Dior-parfymerna? Har du sniffat på denna?

3 kommentarer

Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 18 september, 2016 - 10:04

Jag känner precis som dig, Miss Dior parfymerna är ingen hit hos mig men jag älskar faktiskt just denna! Har länge velat ha den och funderar faktiskt på att köpa den nu under hösten 🙂 Kram

Mammi 20 september, 2016 - 15:46

Aha, är det en mormorparfym! Jag förstår vad du menar. Alltså de luktar inte illa men de är lite speciella och passar inte på alla. Puss <3

Molkan 20 september, 2016 - 16:06

Precis!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy