L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick

av Malin
115 visningar

L’Oréal Paris har lanserat två kollektioner med nya lippies i slutet av juli. Infallible Matte Max Lipstick – ett läppstift i gelform och skumapplikator som ska ge en supermatt finish.

l'oréal matte max

L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick, 99 SEK

Skulptera dina läppar och skapa oändliga looks med dessa nya färgsprakande läppstift, som berikade med mikro-oljor ger dina läppar en sammetslen och matt finish i upp till 8 timmar!

l'oréal matte max
Silencio, Virgin, Oops I pink it again, Disturbia, Say my name, I gotta feeling
l'oréal matte max

Här har vi riktigt roliga och innovativa läppisar! Jag gillar att man antingen kan få ett ganska skirt resultat, eller bygga upp en intensiv färg.

Konsistensen på L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick är svår att beskriva, för det känns inte alls som en produkt man har på läpparna, men heller inte som ögonskugga eller annat puder – utan någonting mitt emellan. Efter appliceringen känns de inte alls på läpparna, riktigt skumt. Men jag gillar dem! Enkla att ha med sig och applicera i farten. Hållbarheten har jag ännu inte hunnit testa, men det kommer recension så småningom.

Att tillägga är att jag tror att dessa passar ypperligt för Ombre Lips då formulan är fastare och därmed enklare att få ett snyggt resultat. U see what I mean? Ska definitivt testas!

Vad tror du om dessa? Har du spanat in Matte Max något?

1 kommentar

Pernilla S 16 september, 2016 - 11:27

Såg ut som nåt jag skulle gilla 🙂 Dom två första färgerna fastnade jag för, så kanske får ta och kika in dom.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy