L’Oréal Paris True Match Highlight

av Malin
75 visningar

Hej, först vill jag bara tacka för allt ert stöd och alla lugnande ord i måndagens inlägg! Ni är bäst ♥ Allt gick bra även om jag var jätterädd eftersom jag har så låg smärttröskel. Idag ligger jag här hemma och vilar, samt lyssnar på några favoritpoddar med kaffekoppen i högsta hugg.

Idag tänkte jag visa er L’Oréal Paris nya True Match highlighters som lanserades för ett tag sedan. Två flytande och två puder. Liquid Glow Illuminator och Powder Glow Illuminator.

L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator

L’Oréal Paris True Match Liquid Glow Illuminator, 119 SEK

Lätta highlighters i flytande form i två nyanser, Icy Glow och Golden Glow. Hjälper till att reducera trötthetstecken och ljusar upp. Perfekt att använda innan din foundation eller kan också blandas i för ett naturligt resultat. Ge din make-up en fin vacker lyster!

Icy Glow är en rosatonad nyans medan Golden Glow är en gyllene nyans.

L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator
L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator

L’Oréal Paris True Match Powder Glow Illuminator, 119 SEK

En highlighter med tre olika puder som enkelt ger dig en skimrande och lysande look. Med Powder Glow Illuminator kan du både framhäva och skugga för att skapa det perfekta resultatet!

L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator

Icy Glow är en highlighter med en vit, en blågrön och en champagnefärgad nyans.

L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator

Golden Glow är en highlighter med en bronzefärgad, en brun och en guldig nyans.

L'Oréal Paris True Match Liquid Powder Glow Illuminator

Jag gillar dessa produkter jättemycket! Dock att de flytande highlighter-produkterna kan bli lite lite fläckiga om man inte blandar ut med en makeupsvamp med en gång. Ovan har jag swatchat de flytande med den minsta möjliga produkt som jag kunde få ut från tuberna och de är riktigt pigmenterade – så om du inte vill rocka looken nedan rekommenderar jag inte att använda dessa som primer. Blanda istället ut en pytteliten klick med din primer eller foundation för ett snyggt glow.

Puderhighlightern Icy Glow tho’.. wow! Jag hade på mig endast denna (utan något annat smink) när jag fick hem dessa. Jag kände mig som en isprinsessa. Så fin! Måste göra en sminkning genast med denna underbara skapelse. Dock skippar jag de tillhörande “borstarna” – de är skräp.

Har ni spanat in någon av produkterna? If not, go swatch!

1 kommentar

Pernilla S 14 september, 2016 - 21:45

Skönt att operationen gick bra! Passa på att mysa ordentligt nu, helt klart värd det 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy