I ♥ Juicy Couture

av Malin
10 visningar

Ett av mina favoritmärken när det kommer till parfymer är Juicy Couture, det finns inte en enda doft som jag inte gillar hos dem. Den nya doften I Love Juicy Couture EdP är inget undantag!

i love juicy couture

I Love Juicy Couture EdP, fr. 495 SEK

I love Juicy Couture EdP är en oemotståndlig kombination av saftiga frukter och skira blommor som blandats med förtrollande amber och mysk. En modig doft som uttrycker livsglädje och passion.

Toppnoter: Doften öppnar med en kombination av saftiga koladoftande äpplen och fräsch mandarin som samsas med vinbär.

Hjärtnoter: Hjärtnoterna lockar med tigerlilja och jasmin, och flirtar med rosa kaprifol som lyfter fram en feminint sofistikerad känsla.

Basnoter: Basnoterna avrundar doften med mjuk amber och förtrollande mysk som förenas med patchouli och skapar en lyxig finish.

i love juicy couture

Jag var givetvis tvungen att öppna och spraya på mig med en gång när jag fick hem den, och som sagt… jag blev inte besviken den här gången heller! En perfekt höstdoft då den är lite tyngre än mina sommardofter och lite för blommig och bärig för att vara en vinterdoft. Mysken tillsammans med patchouli ger parfymen en lite mustig och kryddig känsla, om man nu kan uttrycka det så (förlåt, är jobbskadad med sådana ord).

Det jag gillar med Juicy Coutures dofter är att även om det är starka doftnoter så blir det absolut inte för mycket. De doftar lagom mycket. De noter jag känner bäst på mig är mandarin precis när jag sprayat på den, jasmin och kaprifol tillsammans med en härlig mysk när det har gått ett par timmar.

Har du testat någon av Juicy Coutures dofter?

Skriv en kommentar

fyra + 15 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy