Nytt från Lancôme

av Malin
48 visningar

När det kommer nyheter för ögonen är jag som en skata. Lancôme lanserade nyligen ett gäng produkter som jag såklart bara var tvungen att testa!

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner

Lancôme Hypnôse Volume-á-porter, 310 SEK

Applikatorn är den första i gummi bland Hypnôsemascarorna. Formulan innehåller rosenolja med mer latex och mindre vax för mjukare fransar. Jag tycker att den gör allt det där som jag letar efter i en mascara, den ger längd, volym, smular inte samt att borsten har små strån och är i gummi. En absolut favorit!

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner

Lancôme Sourcils Styler Eye Brow, 275 SEK

En brynfix skapad i samarbete med Lisa Eldridge som både färgar och formar brynen. Den gelbaserade formulan och applikatorn är inspirerad av hårborstar och fångar upp och färgar alla strån i brynet utan att färga av sig på huden. Finns 3 olika färger samt transparent.

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner

Lancôme Grandiôse Liner, 365 SEK

En eyeliner med en applikator som går att böja 35° åt två olika håll för yttersta precision längs fransraden. Tillsammans samspelar en tunn spets och en matt och pigmentrik formula för ett perfekt resultat varje gång. Finns i 3 färger.

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner

Mascaran fick jag i present för ett par månader sedan och det är nog den enda mascaran jag använt upp tills den varit slut och inte för att den blivit “för gammal”, top notch! Brynmascaran är aningens blöt i konsistensen och ger tyvärr inte det resultat jag vill ha, den glider över stråna för mycket istället för att fastna. Grandiôse Liner är ren och skär lyx i eyelinerform, både för sin riktigt mattsvarta finish, men också för att den ligger bra i handen.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du om dem?

1 kommentar

Anna B 7 september, 2016 - 19:10

Jag ser fram emot recensionen av denna mascara då jag nyligen har köpt just den men ej börjat att använda den ännu! Men det verkar ju som att jag gjorde ett bra val som köpte den…! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy