Det vackra i det enkla

av Malin
19 visningar

Jag har aldrig haft gröna fingrar, mina blommor dör jämt… förutom två Dracena Marginata som jag haft sedan jag flyttade hemifrån, men de har typ varit med om allt. Så när vi var på IKEA på väg hem köpte vi två lättskötta växter, en suckulent och en kaktus. Så jag hoppas att dessa kommer att överleva.

Jag gillar verkligen enkelheten i dessa växter, det behöver inte vara mer.
I like it!

malhar_20160902_0071 malhar_20160902_0057 malhar_20160902_0061

Skriv en kommentar

elva + 16 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy