Min kvällsrutin – Travel size edition

av Malin
68 visningar 3 Minuter läsning

På resande fot försöker jag ha med mig travelsize- eller engångsförpackningar eftersom det är så smidigt, men en del favoriter kan jag bara inte lämna hemma.

Jag är en väldigt trött människa och skulle gärna vilja gå och lägga mig på direkten när jag känner att det börjar bli läggdags, men med ansiktet fullt av smink så vet jag bättre och det finns typ ingenting som är så skönt som (förutom att ta av sig BH:n efter en lång dag) att få av sminket från ansiktet på kvällen…

kvällsrutin molkan

1. Jag börjar med att ta bort sminket med en miniversion av Bliss Fabulous makeup melt gel-to-oil cleanser. En rengöringsgel som förvandlas till en olja för att få bort makeup och orenheter. Jag masserar in en klick stor som en enkrona på torrt ansikte och sköljer sedan av rikligt med vatten. Denna fungerar som ersättare för min älskade Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil.

kvällsrutin molkan

2. För att se till att allt smink är borta använder jag sedan min lila FOREO LUNA Play tillsammans med deras Celestial Melting Gel. Tillsammans rengör de och ökar blodcirkulationen i ansiktet. Allt som behövs är 1 minut i hela ansiktet, superenkelt!

kvällsrutin molkan

3. Jag kan typ inte åka någonstans utan mitt favoritserum från Estée Lauder. Advanced Night Repair är ett serum som genom en unik teknologi ska rengöra cellerna från avfallsämnen under natten – och vad den faktiskt gör vet jag helt ärligt inte. Men det jag vet är att mitt ansikte blir supermjukt och återfuktat på ett sätt som jag inte upplevt med någon annan produkt. En ren och skär lyxprodukt med tanke på priset, men för mig är det så värt!

kvällsrutin molkan

4. Eucerin Hyaluron-Filler Night Cream är helt enkelt en vanlig nattkräm med hyaluronsyra. Då jag de senaste åren reagerar starkt på vissa krämer (speciellt med parfym i) men jag tycker att dess från Eucerin har fungerat jättebra! Just denna nattkrämen känns mer som en balm i konsistensen, ganska fast – vilket jag gillar.

kvällsrutin molkan

Få men välbehövliga kvällsprodukter för mig när jag är på resande fot. Har du några travelsize-favoriter?

Visste du förresten att du kan fråga om testers när du är i en butik med skönhetsprodukter? Det brukar vara engångsförpackningar eller små tuber som passar perfekt till resor! Du kan också fråga om butiken säljer travelsize-produkter om du inte vill släpa med dig förpackningar i fullsize.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer