Hösten börjar rulla in, även om jag ännu har semester så känns det i luften. Jag dras till allt i mauve, vinrött, mörkt smaragdgrönt och mörkgrått ♥

beauty cravings autumn 2016

YSL Couture Palette Collector Scandal Collection, 550 SEK
En supersnygg palett med både färg och neutrala toner. Den perfekta höstpaletten! Ser ni den lila och den tealfärgade skuggan? Alltså, så fint. Och i kombination med guld – it’s perfecto!

YSL La Laque Couture Scandal Collection, 255 SEK
De båda lackerna som ingår i YSL’s höstkollektion heter Fur Green och är en mörk teal tillsammans med Vintage Plum som är den perfekta lila plommonfärgen. Matchar obehagligt bra till ögonskuggspaletten. Yum yum!

Juicy Couture I love Juicy Couture EdP, fr. 495 SEK
En lyxig förpackning med innehåll som kombinerar saftiga frukter (äpple, mandarin, vinbär) och skira blommor (tigerlilja, jasmin, rosa kaprifol) som blandats med förtrollande amber, mysk och patchouli.

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo, 475 SEK
– en duo som ska hjälpa att skapa ett snyggt matt resultat men med en fräsch lyster. Det matta pudret absorberar överflödig olja som kan ge en glansig yta medan det andra pudret ger din hud en fräsch lyster och highlightar upp de områden du vill ska synas lite extra!

UD Vice Lipstick – Hex, Venom, Disturbed, Seismic, 190 SEK
Hex (Mega Matte) – En djupt vinröd nyans
Venom (Cream) – En livfull plommonnyans
Disturbed (Comfort matte) – En djup tegelröd nyans
Seismic (Sheer Shimmer) – Plommonlila nyans med rött glitter

Alla dessa läppstift har olika finish även om de är rätt lika i nyanserna. Allt för olika humör eller olika looker. Älskar hylsorna och älskar att det finns så mycket valmöjligheter bland både finish och nyanser!

.

Har du några produkter som du suktar efter lite extra just nu?

1 kommentar

Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 29 augusti, 2016 - 17:08

Åh, är verkligen hur sugen som helst på att köpa ett (eller fler) av Urban Decays nya läppstift. Finns ju en hel salig blandning av fina färger 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy