Recension: The Body Shop Dead Sea Salt Scrub

av Malin
203 visningar 1 Minuter läsning

Jag tycker: Vid första anblick både ser produkten härlig ut och doftar gott. Konsistensen är som en kroppsbalm med oregelbundna flingor i. Känslan just när man skrubbar är skön, saltflingorna är stora och riviga – men känslan som lämnas efteråt får mig att rysa av obehag. Trots att jag duschar både varmt och sköljer av kroppen flera gånger lämnar produkten en tjock fet hinna efter sig. Är detta meningen? Det känns allvarligt som att jag precis har smörjt in kroppen med Bregott. Not my cup of tea!

Plus
+ Härligt riv i flingorna

Minus
– Fet hinna lämnas på huden

The Body Shop Dead Sea Salt Scrub
  • Funktion
  • Konsistens
  • Känsla
  • Pris
1

Beskrivning

Salt från Döda Havet innehåller höga halter av mineraler och har grova saltkristaller. Resultatet blir en uppfriskande skrubb som verkligen fräschar upp huden. Massera energiskt in på fuktad hud för en ultimat uppfriskning.

The Body Shop Dead Sea Salt Scrub finns att köpa på thebodyshop.se för 295 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer