MAC Viva Glam Ariana Grande 2

av Malin
69 visningar

Efter förra lanseringens hit är hon nu tillbaka! Ariana Grande Viva Glam 2 innehåller en duo med läppstift och läppglans. Skapa en fin och charmig look med Arianas skimrande neutrala läppglans eller en fräsch och utmanande känsla med orkidérosa läppstift. Bär dem ensamma eller applicera tillsammans. Satsa på glamour!

Varje krona från försäljningen går oavkortat till att hjälpa kvinnor, män och barn som drabbats av HIV och AIDS.

mac viva glam ariana grande 2

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 Lipglass, 185 SEK

Läppglanset är i en neutral rosa nyans med guld och grönt skimmer och har sin vanliga doft av vaniljkola.

mac viva glam ariana grande 2
mac viva glam ariana grande 2

En superfin nyans som gör sig väldigt fin ensam på läpparna eller över andra läppstift. Jag älskar verkligen det ovanliga skimret i läppglanset, så häftigt! Tyvärr har jag som sagt lite svårt för doften på Lipglass, men det är inget jag inte kan komma över då detta är alldeles för fint för att inte använda. Jag tror även att det skulle vara fint över Ari’s första Viva Glam läppstift i mörkt plommonlila.

Vad tycker du? Är detta något för dig?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy