Skindinavia Makeup Primer Spray

av Malin
65 visningar

Har ni hört talas om Skindinavia? Jag fick först nys om det på Helen Torsgårdens blogg och blev genast nyfiken på märket och läste på lite om det. Produkterna består av sprayer i olika former för en hållbar och långlivad makeup.


Skindinavia The Makeup Primer Spray Oil Control, 449 SEK

The Makeup Primer Spray Oil Control är idealisk för fet hy och hjälper till att kontrollera överflödigt sebum med en lätt och fin mist. Denna primer är i sprayform och hjälper till att ge en perfekt bas till din makeup för att den ska hålla längre, samtidigt som den vid regelbunden användning kan förebygga överflödig produktion av sebum vilket i sin tur reducerar risken för utbrott eller tilltäppta porer.

  • Passar fet hy
  • Idealisk att använda ensam eller med makeup
  • Fri från parabener, olja & silikoner
  • Allergivänlig
skindinavia primer spray

Oavsett vad jag använder för primer, foundation, puder och metoder för att applicera mitt smink blir jag efter några timmar alltid glansig och när jag läste om Skindinavias teknologi, nörd som man är, blev jag givetvis intresserad. Så nu när jag kommer hem från helgens bravader så blir det hårdtest på jobbet sista veckan innan semestern så lovar jag att komma tillbaka med en utförlig recension till er!

Vad tror du om en primerspray? Och har du testat någon av Skindinavias produkter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy