Colour Chrome från Models Own

av Malin
25 visningar

För ett tag sedan visade jag ju upp lite nyheter från Models Own. Men när jag fick se den här paletten hos Emilia blev jag helt förälskad och var tvungen att testa Colour Chrome-paletten! Metallic och krom är en av de stora nya trenderna och jag är inte sen med att bländas av alla vackra produkter.

models own colour chrome
models own colour chrome

Models Own Eyeshadow Palette: Colour Chrome, 299 SEK

Colour Chrome är en ljuvlig palett där du får 10 st vackra ögonskuggor med krom-finish. Med nyanser som t.ex krämig brons, roséguld och skimrande silver kan du skapa oändliga looks som passar just dig, för en 24-karats finish!

models own colour chrome
models own colour chrome

Hur fin är inte paletten? Jag är jättesugen på att sätta penslarna i den och skapa något kul! Vilka färger tycker du att jag ska använda? Alltså Electrum tillsammans med Iron Oxide, Pewter och Slicked känns som en vinnande kombo. Jag hoppas verkligen att hållbarheten är bra.

Models Own har nu lanserats exklusivt hos eleven.se och kommer senare att finnas på en rad webbshoppar i Skandinavien.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy