beautyblender beauty.blusher & Royal.Purple

av Malin
44 visningar
beautyblender royal purple beauty.blusher

Nu blir det mycket om svampar, men det är ju trots allt kantarelltider 🙂 Hehe, nää skämt åsido. Men förrådet av makeupsvampar har börjat tryta här hemma och beautyblender har kommit ut med lite nya produkter som jag verkligen ville testa.

Makeupsvampar är bra för att få ett jämt och fint resultat av krämprodukter så som foundation, concealer och för att blanda ut krämcontouring. Rekommenderat är att byta ut sina svampar var 3:e månad då de är riktiga bakteriebomber, så har du tillfälliga problem med finnar eller andra orenheter kan det vara dags att byta ut svampen. Viktigt är också att tvätta sina makeupsvampar efter varje användning!

beautyblender royal purple beauty.blusher

beautyblender beauty.blusher, 179 SEK

Beautyblender beauty.blusher är skapad med samma material som originalet, beautyblender, men i en mindre storlek och ny fräsch nyans som är idealisk för applicering av både kräm- och puderrouge. Den kalla grå nyansen av Beauty Blusher gör så att du enkelt kan se nyansens undertoner på det rouge du applicerar, samt hur mycket du applicerar.

beautyblender royal purple beauty.blusher

beautyblender Royal.Purple, 189 SEK

Beautyblender Royal.Purple – samma exklusiva material som originalet beautyblender i en vackert lila nyans. Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck.

beautyblender royal purple beauty.blusher

Royal.Purple klickade jag hem för att jag har en lila period, vilket ni också kommer att få se senare i veckan, och för att mina andra makeupsvampar börjar sjunga på sin sista vers. Jag gillar verkligen resultatet med beautyblender original då den är lagom tät, plus att det blir ett mycket finare resultat på min hy än om jag använder borstar.

beauty.blusher ville jag testa då jag ibland kan tycka att micro.mini kan vara aningens för små. Men också för att jag vill testa denna till just rouge.

Det mesta av beautyblenders sortiment hittar ni på bl a. eleven.se.

Har du testat någon av beautyblenders produkter?


Du kanske också vill läsa:

beautyblender – basens bästa vän!
Hur du får din beautyblender som ny i 3 enkla steg!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy