Real Techniques lanserar 3 nya makeupsvampar

av Malin
78 visningar

Real Techniques publicerade idag tre videor på YouTube där de presenterar sina nyheter, nämligen 3 stycken nya makeupsvampar.

real techniques 2 miracle mini eraser sponges

bildkälla: realtechniques.com

Real Techniques 2 Miracle Mini Eraser Sponges

Likt beautyblender.mini är dessa svampar små för att komma åt under ögonen eller på mindre områden. Svamparna är både i samma material och har samma form som RT’s Miracle Complexion Sponge. Den platta sidan ska fungera som ett “suddgummi för misstag” medan den spetsiga sidan kan användas för att applicera concealer.

real techniques miracle sculpting sponge

bildkälla: realtechniques.com

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge

En svamp till för contouring. Den större sidan för contouring och den sidan delen för highlighting. Svampen ska fungera med både puder, kräm och flytande produkter.

real techniques miracle diamond sponge

bildkälla: realtechniques.com

Real Techniques Miracle Diamond Sponge™

Bold Metals-kollektionens första svamp. En svamp med hela 13 stycken sidor för att applicera vilket smink du vill! Designad för att fungera till både stora ytor och för precisionsarbeten. Här under visar Sam hur kan kan använda svampen.

Vad tror ni? Själv blev jag sugen på de små svamparna i alla fall. De andra två ser mest otympliga ut och lite “vad-ska-vi-hitta-på-nu”. Lite den känslan får jag… Men de små minisvamparna har jag mycket användning för, så de kommer jag definitivt spana in.

Makeupsvamparna har precis släppts på realtechniques.com och jag vet inte när de kommer till Sverige.

1 kommentar

Ingrid 2 augusti, 2016 - 11:10

Ja, de små verkar bra, de andra mer som gimmicks. Gillar verkligen min original-svamp från RealTechniques.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy