Månadens favoriter: juli 2016

av Malin
46 visningar 5 Minuter läsning

Ytterligare en månad har kommit till sitt slut och idag är det inte bara sista juli, utan också Harry Potters födelsedag. I denna anda jobbar jag i min HP-pyjamas från Primark och kollar på mina favoritfilmer! Och självklart ska jag bjuda på mina favoritprodukter från månaden…

isadora insane volume lash styler

IsaDora Insane Volume Lash Styler, 169 SEK

En mascara med två olika typer av borst och tre mascara-reservoarer. Denna ger mig både snygg volym och längd. Jag har hårdtestat den på på jobbet under juli månad och jag kan säga att den lever upp till mina förväntningar, om än inte mer! Love it ♥

beybey beauty brushes #beybeybeauty

Beybey Beauty Brushes, 799 SEK

Jag har verkligen älskat mina Beybey Beauty-borstar sedan jag fick hem dem, har nästan exklusivt använt dem. Brynpenseln och rougeborsten har jag använt varje gång jag sminkat mig – men alla borstar har verkligen blivit nya favoriter. De är i god kvalitet och ligger i klass med Real Techniques. Top notch!

filorga optim-eyes patch
filorga optim-eyes patch

Filorga Optim-Eyes Patch® (8×2 patches), 475 SEK

Snigelliknande ögonmask som ska behandla mörka ringar, reducera svullnader och rynkor. Supersköna att använda, känns kylande under tiden man har dem på. Samt att jag faktiskt tycker att de har gett mig en piggare blick. Och slår man ut de 8 stycken ögonmaskerna på priset ligger de på ungefär 60 SEK /st vilket jag tycker absolut känns värt för en skön stund.

mac cosmetics fix+ lightscapade

MAC Mineralize Skinfinish – Lightscapade, 295 SEK

Alltså den finaste highlightern just nu! Den ger ett sån fint och mysigt glow. Jag har försökt att använda andra highlighters under sommaren men tycker verkligen inte att någon blir så fin som denna. Om ni kikar på min senaste sminkning så ser ni vad jag menar!

no7 airbrish away primer

No7 Airbrush Away Radiance Boosting Primer, 199 SEK

Båda dessa primers har blivit mina favoriter och jag har använt dem flitigt sedan jag fick hem dem i mitten av juli. Men just Radiance Boosting har gett mig så fint glow och gör att mitt smink ser fantastiskt ut länge. Och jag har t o m. hunnit använda den i en makeupkonsultation och när jag sminkade några vänner förra helgen. Så atte… tumme upp!

nabla shade & glow blossom blush

NABLA Shade & Glow / Blossom Blush, fr. 99 SEK

Superfina rouge, contouring- & highlightingprodukter! Färgerna är verkligen spot on och formulan på produkterna är krämiga och har superfin textur. Mina absoluta favoriter är contouringpudret Gotham som är en ljus gråbrun skugga och Regal Mauve som är en glowig gammelrosa. L O V E!!

månadens favoriter juli 2016 mac filorga nabla isadora beybey

Har du haft några skönhetsfavoriter i juli?

1 kommentar

Elin 1 augusti, 2016 - 11:03

Älskar denna typen av inlägg! Så kul. Mina julifavoriter har varit ett nedmattande solskydd för ansiktet från Vichy, Lumene CC cream och Kicks Baked blush i Fashionista. <3 Bottennappet har varit Loreals Miss Manga-mascara, har inte gett mig fina fransar alls utan mer raka spindelben 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer