MAC Blue Nectar

av Malin
62 visningar

Kollektionen Blue Nectar från MAC riktar in sig på läppar, vilket jag känner är helt rätt! Kollektionen består av 6 stycken läppglans och 12 stycken läppstift i allt från ljust lavendel och nuderosa till den klaraste röd och den mörkaste blålila.

“Få tillgång till ett mystiskt kungarike i blått, fyllt med frestelser… Förför med fantastiska läppstift. Skapa intriger med en berusande injektion av skirt och lockande läppglans. Ge efter för instinkten och låt den blå nektaren flöda.”

– MAC

mac plushglass

MAC Plushglass – Fashion fanatic, 210 SEK
Skir läppfärg med pärlemorskimrande, högglansig finish. Skön att använda: lyxig, flerdimensionell. Ger en härlig vaniljkick åt läpparna. Återfuktar, mjukar upp och fyller upp läpparna för en lyxigt återfuktande och fräsch look. Innehåller E-vitamin.

mac plushglass

Plushglass har en väldigt stark doft av vaniljkola, typ exakt som Werthers Original, vilket jag inte uppskattar jättemycket – men doften försvinner väldigt snabbt och jag känner inte doften alls när jag har det på läpparna. Det jag har märkt när jag haft läppglanset på mig är att det håller längre än andra läppglans, vilket bidrar med att det känns lite klistrigt på läpparna. Men det är jättefint och skönt på läpparna i övrigt. Trots att glosset innehåller skimmer är det ingenting jag känner.

Vad tycker du om kollektionen? Något du har spanat in?

MAC Blue Nectar finns att köpa online nu och i butik från 5 augusti.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy