Depend nageldekorationer

av Malin
135 visningar

För ett tag sedan visade jag upp en nageldesign där jag hade använt ett stämpelkit från Depend. Stämpelkitet är en del av Depends nageldekorations-kollektion som relanserades nu i sommar.

depend nail decorations

Depend Nail Stamping Kit, 139 SEK
Här har du allt du behöver för att börja göra nagelstämplingar. Kitet innehåller 2 st stämpelplattor, 2 st stämpellack, 1 st stämpelkudde och 1 st skrapa.

Depend Pattern Template, 49 SEK
Till detta kan man då köpa fler stämpelplattor, denna med 12 olika designer på.

Depend Stamping Polish x3, 69 SEK
Tar lacken i kitet slut kan man även köpa till fler nagellack, detta kit innehåller tre olika färger; svart, silver och vitt.

depend nail decorations

Depend Rhinestone Kit, 79 SEK
I detta kit finner du 9 olika dekorationsstenar (totalt 144 stycken) med tillhörande verktyg för att enkelt få upp och att sätta dit stenarna.

Depend Nail & Body Decoration Kit, 89 SEK
Vill du dekorera mer än bara naglarna? Kanske även ansiktet eller kroppen? Då har Depend plockat ihop ett litet kit med 9 olika stenar och nitar, 1 st liten tub med kroppslim, 1 st snabbtorkande topplack, 1 st nagelbandsverktug och 1 st dekorationsverktyg.

Depend Decoration Tools, 149 SEK
Ett kit med 4 stycken olika verktyg för att göra roliga nageldesigner. En solfjäderformad pensel för att kunna göra gradients, ett dottingtool med två olika storlekar, samt två smala penslar för att kunna göra linjer och andra designer.

Depend Top Coat x3, 75 SEK
3 stycken olika topplack för olika finishes. Ett högblankt snabbtorkande lack, ett med skimmer och ett matt topplack.

depend nail decorations

Depend Stickers, 69 SEK
Här bjuds på en hel uppsjö av olika nagelstickers, både mönstrade, men också rader med “stenar”, blommor och blingbling. Det är bara att klistra på och eventuellt försluta desinen med ett topplack.

Depend Nail Transfers, 69 SEK
En tunnare variant av stickers för ett resultat utan ojämnheter i nageldesignen. Dessa fäster utan vatten.

Depend Stripe Your Nails, 69 SEK
Ett litet kit med olika nagelstripes för att enkelt kunna göra en snygg fransk manikyr eller andra häftiga designer. I detta kit ingår även stripes i guld och silver som man kan använda i sina designer (exempel).

Depend Glitter, 89 SEK
Dekorationsglitter i olika färger och former för dekoration av naglarna.

depend nail decorations

Depend Rock Your Nails & Body, 169 SEK
Tillbaka till 90-talet med detta nagelkit med stickers, folie, nitar, kroppslim och nagelpiercings med tillhörande verktyg. Ge fina naglar en bad-ass look med döskallar och nitar!

Hur mycket roligt ska jag inte ha med dessa då? Massor!

Depends nageldekorationer finns att köpa på bl a. Åhléns och andra välsorterade parfymerier.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy