FOREO LUNA™ play

av Malin
79 visningar

FOREO är ett märke jag sett florera runt i etern och även kikat lite på deras produkter men aldrig riktigt slagit till eftersom dessa ansiktsborstar  är ganska dyra. Investering säger en del, andra säger lyx… Hur som helst vill man ju inte köpa grisen i säcken.

Men då har FOREO skapat världens minsta T-sonic rengöringsborste LUNA™ play, med intentionen att verka som en introduktionsprodukt, eller för någon som kanske reser mycket.

foreo luna play

Tanken med LUNA™ play är att man ska kunna köpa den här miniatyrversionen för att testa om man tycker att det är värt att spendera pengarna på en LUNA™, eller om man helt enkelt vill njuta av en sonisk rengöringsborste utan att lägga ut tusentals kronor.

Det fiffiga med denna lilla pryl är att den kan endast användas upp till 100 gånger (1-2 månader om den används 2 gånger om dagen) och är smidig att ta med sig i väskan eller på resan. Borsten är alltså inte uppladdningsbar, utan fungerar tills batteriet tar slut. Den är också helt vattentät så att du kan tvätta den utan att vara orolig över att det läcker in och även använda den i duschen.

foreo luna play

Som de andra rengöringsborstarna använder FOREO sig av T-sonic™ -pulseringsteknologi som tar bort 99.5% av smuts och olja samt makeuprester tillsammans med sina kännetecknande silikonknoppar.

De tjockare silikonknopparna högst upp ger en kraftfullare rengöring av oljig hud och områden som är svåra att nå. De tunnare silikonknopparna rengör känslig och normal hy skonsamt samt de större områdena som kinder och panna.

foreo luna play

När det kommer till skönhet och teknik blir jag exalterad. Jag har som sagt länge velat ha en sonisk rengöringsborste för ansiktet och har funderat på en Foreo LUNA 2 ett tag, så det ska bli jättekul att testa och se vad jag tycker. Testet startar redan ikväll!

Vad tycker du om konceptet?

2 kommentarer

Sara 27 juli, 2016 - 08:50

Vilken bra idé att göra en sådan version. 😀 Då får man som sagt testa Foreo utan att behöva lägga en stor summa pengar på det redan från början.

Tova 28 juli, 2016 - 07:33

Jag slog faktiskt till efter detta inlägg. Tyckte priset var bra för att våga prova produkten i en mindre variant. Väntar med spänning på min Foreo. 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy