Beauty Cravings V.30

av Malin
17 visningar

Efter en månad av alldeles för mycket jobb känner jag mig helt ledbruten och utmattad, så just nu känner jag för att ta hand om min hud (som definitivt tar mest stryk av stressen) och lyxiga enkla sminkprodukter. Bara att få ta hand om mig själv. Så i semesterpresent önskar jag mig detta!

beauty cravings v.30 2016

1. Rituals… – Rituals of Sakura Collection, från 90 SEK /st
Jag älskar körsbärsblommor och dess doft, så det hade inte gjort något om hela mitt hem och jag själv fick lukta så!

2. KICKS Face Masks, 49 SEK /st
KICKS har nyligen lanserat ett par ansiktsmasker och jag är sugen på att testa dessa efter en del utlåtanden på bloggar. Fröken Rosa diggar Glowing Beauty Exfoliating & Tingling Mask som innehåller glykolsyra och ska ge lyster till huden och Detox Beauty Clearing Mud Mask som innehåller salicylsyra och ska bl a. suga upp överflödig talg.

3. Milani Amore Mattallics Lip Creme, 135 SEK /st
Metalliska läppar är det nya svarta! Högpigmenterade flytande läppstift i metalliska nyanser. Vem vill inte ha liksom?

4. Marc Jacobs Beauty CC Stick – Bright Now, 375 SEK
Dessa stift är ett innovativt sätt att korrigera ojämnheter i huden. Nyansen Bright Now ljusar upp matt hy. Detta behöver jag verkligen nu, en lyxig produkt som hjälper mig att dölja min trötta hy.

5. LUSH Oatifix färsk ansiktsmask, 125 SEK
En mild och näringsrik färsk ansiktsmask med färska bananer och illipesmör som återfuktar torr hy. Jag har länge velat testa just Oatifix, men den är alltid slut… Så jag är verkligen inte ensam. Men jag tänker en härlig myskväll med mig själv, en bra skräckfilm och Oatifix.

LUSH Perspektiv Läppfärg, 199 SEK
Perspektiv läppfärg har en varm beige ton som passar både som läppfärg, krämrouge och ögonskugga. En multifunktionell produkt är precis vad jag behöver när jag inte har speciellt mycket tid att sminka mig.

6. Benefit Precisely, My Brow Pencil, 275 SEK
En smal brynpenna med vattenfast formula. Just give me! Vattenfast är det enda som fungerar på jobbet just nu då vi har problem med ventilationen. Och hur snygg är inte förpackningen då?

Benefit 3D-Browtones, 280 SEK
Vad jag har förstått så framhäver den här produkten brynens naturliga färg genom att skapa kontraster och förstärka färgskiftningar. Den håller också brynen på plats och även den har en vattenfast formula.

7. Kat Von D Lock-It Concealer Cream, 265 SEK
En krämig concealer som är enkel att använda till både highlighting och korrigering av ojämnheter. Har hört grymt mycket bra om Kat’s basprodukter, så en concealer som kan gömma mina mörka ringar känns som en stor ‘must-have’ just nu!

Har du någon eller några produkter som du suktar efter just nu?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy