MAC Good Luck Trolls Collcetion

av Malin
47 visningar

MAC lanserar nu en färgsprakande sminkkollektion som kommer ta med dig på en nostalgiresa 20 år tillbaka. I samband med DreamWorks film Trolls kommer nu MAC’s version av de gulliga penntrollen med hår i regnbågens alla färger och smyckade magar. Det har aldrig varit så glamouröst att vara troll!

mac trolls

Trolls Eyeshadow – Suns Out, Buns Out (veluxe pearl), 165 SEK

Suns Out, Buns Out är en guldgul nyans i en pärligt skimrig nyans.

mac trolls

Trolls Lipstick – Midnight Troll (matte), 190 SEK

Midnight Troll är en rikt blålila nyans i matt formula.

mac trolls
Suns Out, Buns Out / Midnight Troll
mac trolls

Kollektionen består av jättemånga fina produkter i en kavalkad av färger! Med allt från läppglans och glitter till lösa pigment och färgad hårspray. Jag ser verkligen fram emot att spana in resten av kollektionen då jag är sugen på ett av de fina pudren (beauty powder). Förpackningarna är ju galet fina och ger mig sån nostalgi! Både ögonskuggan och läppstiftet är väldigt pigmenterade, som de flesta av produkterna från MAC brukar vara.

Vad tror du om kollektionen? Har du spanat in något?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy