NABLA Mermaid Collection

av Malin
51 visningar

Igår släppte NABLA sin sommarkollektion Mermaid. En kollektion som långsamt framträder ur avgrunden för att möta en ny dimension, lika berusande som doften av havet och befolkas av moderna sjöjungfrur.

Kollektionen är inspirerad av färger och texturer från havet och från den mytomspunna sjöjungfrun. Detaljer som skimret av havsytan och iriseringen av fiskfjäll till den djupaste havsblå och den purpurfärgade solnedgången. Mermaid Collection består av 9 ögonskuggor, 2 rouge, 1 läppstift och 1 limited edition refillpalett.

nabla mermaid collection summer 2016

NABLA Blossom Blush – Kendra, från ca. 99 SEK

Kendra är ett neutralt mauvefärgat rouge med en touch av rött och rosa. En oemotståndlig neutral nyans som kommer att tjäna många syften. Det ger liv åt din hy utan att störa ditt läppstift, oavsett hur djärvt det är.

nabla mermaid collection summer 2016

NABLA Liberty Six Palette – Mermaid, ca. 66 SEK

Liberty Six är en palett där du kan placera sex stycken NABLA ögonskuggerefills. Limited Edition.

nabla mermaid collection summer 2016

NABLA Eyeshadow Refills, ca. 61 SEK

Chemical Bond (shimmer) är en neutral nyans som kännetecknas av en delikat bronsbas doppad i ren platina, sk. duvgrå. Mycket ljus och i sig själv tredimensionell.

Selfish (celestial) har en bränd teal-nyans som bas med flerfärgade glitterpartiklar där rosa, lila, champagne och indigo glimmar. Selfish är skandalöst duokrom och verkar gå utöver tredimensionell. I den nya texturen “Celestial” blir effekten nästan blöt. Perfekt användas ensam men fungerar också till att ge effekt till andra ögonskuggor.

Sensuelle (celestial) är en ljus ljusrosa med en markerad gulguldigt och  duokromt skimmer. Lätt färgad, förblir den transparent på ögonlocket inte att täcka basfärgen utan ger en fascinerande pastellhinna och en modern gnistrande blöt effekt.

Juno Moon (skimmer) härrör från en mörk rostig bas blandad med ett elektriskt lila skimmer. En pigmenterad och livlig vintagelila nyans, något duokrom. Dess krämiga konsistens bidrar till att skapa en halvspeglande lyster som ger illusionen av en 3D-effekt.

Cleo (skimmer) är en rik överdådig guldnyans på en ockrabas som ser ut som flytande guld. Nyansen är som det egyptiska guldet som användes av Cleopatra och råmaterialet i en guldklimp. Det är som en antik juvel av en gömd skatt som fortsätter att skina oändligt i vattnet.

Calypso (skimmer) är en lila nyans likt en heliotrop med en kall, supermetallisk duokrompläterad violett. Nyansen är otroligt speglande och har en ljus och livlig yta som glittrande vatten.

nabla mermaid collection summer 2016

NABLA Lipstick – Closer, ca. 122 SEK

Closer är en nude nyans med brunt och rosa delade i samma mängd för att ge liv åt en perfekt balanserad tonalitet som sätter pricken över i:t i en oemotståndlig och sensuell look.

nabla mermaid collection summer 2016
2016

Alltså, vilken fräsch sommarkollektion! Ögonskuggorna är som vanligt superkrämiga och blir jämna på ögonlocken. De nya Celestial-skuggorna är otroligt fräcka. Jag blev t o m. förvånad när jag skulle göra min ögonmakeup med dessa då de är så enkla att blanda ut, så den sminkning jag gjorde tog 5 minuter istället för 15 som den skulle göra med andra skuggor. Top notch så att säga!

Jag har verkligen inget ont att säga om någon produkt i den här kollektionen, allt är verkligen superfint och håller hög kvalitet.

Är man sugen på att klicka hem hela kollektionen i ett svep kan man göra det för ca. 815 SEK (i refills).

P.S! Jag valde att inte göra några swatches på produkterna då en sminkning med produkterna kommer i morgon, så håll ut! Vill du se bra swatches kan du kika in Idas blogg.

Blir du också lite tagen av alla de vackra produkterna?

NABLA Cosmetics produkter finns att köpa på nablacosmetics.com.

1 kommentar

Ida Spindelsven 15 juli, 2016 - 09:33

Alltså älsk på den här kollektionen! Kul att alla verkar lika exalterade haha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy