Boots No7 Airbrush Away

av Malin
139 visningar

Primer är kanske det viktigaste i min sminkrutin och sökandet efter den bästa primern är ungefär som jakten på den perfekta mascaran, a never ending story… Boots No7’s har nu lanserat Airbrush Away så jag var ju bara tvungen testa!

Vad är primer?
En primer är en produkt som du använder före ditt smink för att maximera sminkets hållbarhet, men också jämna ut och ge en bra grund för en fin bas.

no7 airbrish away primer

No7 Airbrush Away Radiance Boosting Primer, 199 SEK

Med ljusreflekterande partiklar som ger huden lyster och ett strålande utseende. Håller makeupen på plats i upp till 12 timmar.

No7 Airbrush Away Pore Minimising Primer, 199 SEK

Oljefri formula som hjälper till att minska synliga porer. Ljusreflekterande partiklar som ger huden en matt och slät finish i upp till 12 timmar.

no7 airbrish away primer

Radiance Boosting / Pore Minimising

Jag har ännu inte hunnit testa dessa på ansiktet, men av mina test på armen så kändes båda väldigt härliga och jag kommer att recensera dessa när jag testat dem ordentligt.

Vad tror ni om dessa? Någon du skulle vilja testa?

4 kommentarer

Maria g 12 juli, 2016 - 17:26

Men om den är till för att tex foundation ska sitta bättre vad spelar det för roll om då primers är tex skimring hur tänker ni om det som jobbar med smink.är nästan omöjligt o kommentera då menyn är i vägen mvh maria.

Molkan 12 juli, 2016 - 20:53

En skimrig primer ska ge lyster till huden. Alla foundations har inte hög täckning. Testa själv och se vilken skillnad det blir 🙂

Jag kan tyvärr inte göra något åt menyn då det är Damernas Värld som bistår med det tekniska, men jag ska framföra det.

Paulina, Skönhetsbloggare 28 juli, 2016 - 03:09

Direkt när jag hörde namnet “airbrushed away” för några veckor sedan blev jag frälst! Haha, har inte testat produkterna själv men du får gärna säga hur du upplever att dem är 🙂

Molkan 28 juli, 2016 - 08:03

Jag gillar båda faktiskt! Men det kommer en recension här framöver nån gång ☺️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy