Triss i fransar

av Malin
71 visningar

Förra veckan fick jag hem mitt paket som innehöll tre par lösögonfransar från Eylure. Som ni kanske vet så är Eylure några av mina favoritfransar, och då mina fransar här hemma börjar ta slut så var det ju najs!

eylure lösögonfransar false eyelashes
eylure lösögonfransar false eyelashes

Eylure Volume Eyelashes – No. 70, 69 SEK

En klassisk, men luftig stil för att fylla ut fransarnas naturliga volym. Tillför fyllighet och längd till fransarna.

eylure lösögonfransar false eyelashes
eylure lösögonfransar false eyelashes

Eylure Texture Eyelashes – No. 117, 69 SEK

En överlappande vinklad stil för ett flirtigt intryck. Tillför längd och fyllighet till kortare fransar.

eylure lösögonfransar false eyelashes
eylure lösögonfransar false eyelashes

Eylure Exaggerate Eyelashes – No. 143, 69 SEK

En lyxig modell med dubbla lager med de längsta stråna i mitten. Ultratäta fransar för en intensiv effekt.

eylure lösögonfransar false eyelashes

Det jag gillar med Eylures lösögonfransar är att banden är mjuka och medgörliga, vilket är ett måste för mig då jag har väldigt rundade ögon. Plus att de har så många olika modeller. Nummer 117 och 143 har jag testat förut och är verkligen två av mina absoluta favoritstilar.

Har du testat Eylures fransar? Och vad tycker du om dem?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy