IsaDora Insane Volume Lash Styler

av Malin
38 visningar

Insane Volume Lash Styler, den nya volymmascaran från IsaDora har synts på bloggar sedan pressveckan i våras. Nu har jag äntligen fått hem min och därför tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på den.

isadora insane volume lash styler

IsaDora Insane Volume Lash Styler, 169 SEK

En mascara skapad för att ge fransarna en “insane” volym; en unik borste med tre mascara-reservoarer för en omedelbar superdosering. En mjuk och flexibel formula med intensivt svarta pigment ger solfjäderformade fransar med stretch-effekt. En mascara som sitter länge utan att kladda eller klumpa.

isadora insane volume lash styler

På ena sidan har mascaraborsten en överdimensionerad halvmåneformad mascarareservoar med en hård kam för separation och stretching av fransarna. Och på andra sidan finns mjukare borststrån för en omedelbar dosering och fördelning av mascara.

isadora insane volume lash styler

Jag har ännu inte testat mascaran (pga. den allergiska reaktionen jag fick tidigare i veckan), men jag tycker att den ser lite läskig ut eftersom den har den här bågen som ser ut att vara så fylld med mascara. Min värsta mardröm med mascara är att det kommer alldeles för mycket på en gång. Men vi får väl se. Tänkte att det får bli mitt testobjekt i veckan som kommer.

Vad tror du om Insane Volume? Något du blir sugen på att testa?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy