MAC Fashion Pack

av Malin
21 visningar

För de som inte följer trender utan skapar dem och bryter dem… Visa vägen med nästa våg av catwalkscoola nyanser. Fuchsia, violett, smaragdgrönt, mörk plommon och midnattssvart: fånga de mest fantastiska fantasierna och skapa sen din egen!
– MAC Cosmetics

Kollektionen består av två ögonskuggspaletter, två eyeliners, två nagellack och fyra läppstift. Produkterna (förutom Fluidline) är limited edition.

mac fashion pack
mac fashion pack

Fashion Pack Lipstick – Stylist’s Tip (amplified), 195 SEK

Fantastiska färger som definierar läpparna med fyllig färg och glans i den klassiska hylsan. Stylist’s Tip är en pigmentstark djup violett nyans i en krämig finish.

Stylist’s Tip är ett av de snyggaste läppstiften i kollektionen och om ni känner mig så vet ni att den här typen av färg är helt rätt för mig! Stylist’s Tip är precis så krämig och härlig som det ser ut. Det ser ungefär ut som en varmare och krämigare nyans av Evening Rendezvous som jag köpte i våras. Som sagt, en perfekt nyans för mig.

Vad tycker du om kollektionen? Har du spanat in något?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy