Nyheter från bareMinerals

av Malin
44 visningar

Blemish Remedy Foundation får bl a. nya kompisar i form av en primer i gelform och en stick-concealer. Nya borstar, en mascara med liten borste får att komma åt de allra minsta fransarna,  och hela 6 nya nyanser av Complexion Rescue…

bareminerals nyheter sommar 2016

Blemish Remedy Mattifying Prep Gel, 395 SEK

En ultralätt gelprimer som hjälper dig att få en matt snygg makeupbas. Formulan appliceras enkelt, torkar omedelbart och ger en osynlig matt finish så att du får en jämn och snygg bas till din makeup. Dessutom innehåller den talgabsorberande mineraler som ger matterande effekt och ta bort blankhet. Passar normal till blandhy.

bareminerals nyheter sommar 2016

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream, 435 SEK

Rikt fuktgivande och lystergivande makeupbas som kombinerar det bästa från en foundation, en färgad dagcreme och en BB/CC-creme. Helt enkelt ett måste i makeup väskan. Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream ger en jämn och klar hudton samtidigt som den ökar fukthalten och ger en fin lyster. Tillverkad med ett fåtal ingredienser och med en formula utan olja, silikon, parabener eller parfym. Denna hudvårdande makeupbas ger lätt till medel täckning och finns nu i 16 olika nyanser. Passar alla hudtyper. För de som önskar en perfekt bas med mycket lyster.

bareminerals nyheter sommar 2016
bareminerals nyheter sommar 2016

Lash Domination Volumizing Mascara Petite, 295 SEK

Bygg upp dina kortare fransar med Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush. Med samma fantastiska 10-i-1 volymgivande effekter som den bästsäljande mascaran Lash Domination. Den mindre borsten är utformad för att  fångar korta fransar och göra det lättare att komma åt nära fransroten och i ögonvrån för att skapa volym och en intensiv svart färg. Använd i områden det normalt är svårt att komma åt. Passar alla som vill komma åt varenda liten ögonfrans.

bareminerals nyheter sommar 2016

Blemish Remedy Concealer, 380 SEK

Ett heltäckande creamconcealerstick som täcker blemmor och omedelbart tar bort rödhet. Stiftet skruvas lätt ut ur hylsan. Hylsan är försedd men en praktisk vässare på baksidan så att du lätt kan få en spets så att du kan applicera precis där du önskar. Blemish Remedy Concealer kan du applicera och omapplicera under dagen så ofta du behöver. Finns i 4 färger. Passar alla hudtyper.

bareminerals nyheter sommar 2016

Lash Domination Liquid Ink Liner, 285 SEK

Med Lash Domination Ink Liner i Intense Black kan du skapa allt från en subtil dagsmakeup till en kraftull dramatisk kvällsmakeup. Den ger en intensiv svart färg som skapar en fyllingare franslinje. Den tunna spetsiga filtapplikatorn gör det möjligt att lägga både en super tunn och tjock markerad eyeliner. Den unika linerförpackningen säkerställer att pigmentet fördelas för en jämn och färgrik applicering. Lash Domination Ink Liner har Longlastingeffekt, är vattenresistent och håller hela dagen. Passar alla som vill skapa en fylligare franslinje.

bareminerals nyheter sommar 2016

The Blender Brush, 295 SEK

Borste i äkta hår med mjuk, avsmalnande tipp för att lätt kunna tona och sudda för en naturlig ögonskuggsapplicering.cPassar dig som vill få ett naturligt resultat med din skugga.

bareminerals nyheter sommar 2016

Expert Shadow & Liner Brush, 325 SEK

Dubbelsidig borste i äkta och syntetiskt strån. Avsmalnande ögonskuggsborste på ena sidan för all skuggapplikation, contouring, highlighting och detaljer. Den andra sidan har en  tät, vinklad eyelinerborste på för blöt/torr eyelinerapplicering. För dig som vill ha en borste som är bra till all ögonmakeup.

bareminerals nyheter sommar 2016

Jag är supertaggad på att testa produkterna! Då jag har legat i extrem mensvärk de två senaste dagarna så jag har inte riktigt haft ork för någonting, men nu mår jag bättre och ser jättemycket fram emot att testa dessa. Min absoluta favoritpuderfoundation är ju just Blemish Remedy så att komplettera med en primer och en concealer kändes ju helt rätt!

Det enda jag är kluven över är hur jag känner för äkta hår i borstar nu för tiden.. Och varför har bareMinerals ens äkta hår (get och ponny) i sina borstar när deras andra produkter är cruelty-free? Oavsett om de skriver att inga djur kommer till skada känns detta för mig ologiskt. Är det bara jag?

Jag är dock osäker på Complexion Rescue-nyansen. Men i övrigt så ska jag testa produkterna asap. Är det någon av produkterna du är extra sugen på att höra om så är det bara att hojta till!

Vad tycker du om nyheterna från bareMinerals?

3 kommentarer

Idas skönhetsblogg 28 juni, 2016 - 16:02

Just det där med borstarna förstår jag inte heller! Känns ganska daterat med djurhårsborstar år 2016? Aja. Mascaran är i alla fall kung!

Molkan 28 juni, 2016 - 18:25

Verkligen! Åh, jag har såna problem med pollen just nu så jag kan typ inte använda något smink alls utan att det rinner av 2 sekunder senare, men snart! Måste testa 😀

Idas skönhetsblogg 29 juni, 2016 - 16:51

Åh stackare! Men då har du i alla fall några mysiga produkter att se framemot! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy