Lazy skin care: 3-i-1-lösning från The Body Shop!

av Malin
60 visningar

The Body Shop lanserar två nya produkter i Tea Tree-serien, ett serum och en 3-i-1 produkt för den som vill ha så få steg i sin hudvårdsrutin som möjligt; kombinerad tvätt/skrubb/mask, samt relanserar sin ikoniska Tea Tree Oil i nya förpackningen.

“Hjälten för rengöring”

the body shop 3-in-1 wash.scrub.mask

Tea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask, 150 SEK

En multirengörare som jobbar på flera sätt, lätt löddrande med kaolinlera, vulkaniska mineraler och Community Trade-producerad tea tree-olja som tacklar blockerade porer, pormaskar och glans. Perfekt för hud som lätt får orenheter och oljiga partier.

Använd den här trippelrengöraren som:
1. En daglig rengörare
2. Exfolierare för att djuprengöra porer och göra huden lenare
3. Mask för att rengöra på djupet och ge huden en matt yta

the body shop 3-in-1 wash.scrub.mask

Lat som jag är älskar jag såna här koncept på hudvård, men de fungerar sällan så bra som jag önskat. Så självklart har jag redan testat produkten ett par gånger, men kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker än. Doften är superfrisk och härlig, än om den får mina ögon att tåras lika mycket som när jag hackar lök. Som skrubb känns den lagom rivig och som mask är den väldigt stark mot huden och jag blir tyvärr supertorr efter jag använt den.

Min hy har blivit mycket känsligare med åren, så jag kommer tyvärr inte kunna använda den något mer eftersom den torkar ut de områden jag har tendens att bli torr vid. Plus att jag gärna inte fäller tårar mer än nödvändigt. Denna kanske passar en yngre och fet hy mer än min, hur mycket jag än vill förneka det.

Vad tror du om den här? Är detta något för dig?

The Body Shop Tea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask lanseras 2 augusti och kommer att finnas att köpa i butik och thebodyshop.se.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy