Ny design!

av Malin
16 visningar 1 Minuter läsning

Jag hoppas att ni sett den nya designen på Damernas Värld nu och på bloggen. En härlig uppfräschning med några nya funktioner! I toppmenyn över inläggen har jag det man kanske mest är intresserad av om man läser min blogg, sminkningar och recensioner samt kontaktuppgifter och sidan om mig och bloggen.

I sidomenyn till höger (≣ Meny) kan du surfa runt bland alla mina kategorier utan att behöva gå in till en separat sida. Woop woop!

 Gilla-hjärtat finns kvar längst ned i varje inlägg och det är superviktigt för mig (om ni inte orkar kommentera) att ni gillar de typer av inlägg ni vill se mer av, för att jag ska kunna veta vad ni vill läsa ♥

Puss

1 kommentar

Lotta 20 juni, 2016 - 14:03

Vad bra att Gilla-hjärtat funkar nu. Det har det inte gjort tidigare! <3<3<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer