Tutorial: Så skapar du strobing-looken

av Malin
6 visningar 2 Minuter läsning

motd strobing queen
Hej!

Idag tänkte jag visa er hur man skapar Strobing-looken! Vilka produkter jag använt kan ni se här

strobing tutorial1. Jag börjar med att lägga en lätt bas med endast en medeltäckande foundation och en uppljusande concealer samt att jag gör klart mina bryn. Och eftersom jag har lila hår igen så fyller jag i lite lätt med en matt lila ögonskugga i brynen.

strobing tutorial

strobing tutorial2. Sedan applicerar jag highlighter like there’s no tomorrow! Jag går först över med en flytande highlighter på områdena för att pusha puderhighlightern ännu mer. Jag fokuserar på områdena över kindbenen, sidorna av pannan, ned för näsryggen, i ögonvrån, på brynbenet, på överläppen (amorbågen) och på hakan.

strobing tutorial3. På ögonen vill jag hålla det ganska enkelt då det är lystern i övriga ansiktet som jag vill lägga fokus på. Jag applicerar puderhighlightern på ögonlocket.

strobing tutorial4. För att få lite kontrast till ögonen applicerar jag en brun krämeyeliner som jag sedan suddar ut för att få mjuka övergångar.

strobing tutorial5. Till sist fäster jag ett par dramatiska lösögonfransar och applicerar mascara!

Vad tycker du om Strobinglooken?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer