Sweed Lashes Ida Sjöstedt Edition

av Malin
107 visningar
sweed lashes ida sjöstedt edition

Vem vill inte ha fylliga och täta fransar? Samarbetet mellan Sweed Lashes och designern Ida Sjöstedt är svaret på detta! Sweed Lashes Ida Sjöstedt Edition – Underbart romantiska fransar från Ida Sjöstedts vårkollektion – ”Summer of Love”. Fransarna är intensivt svarta och mer fylliga i mittpartiet för att ge ett öppet och flirtigt intryck.

sweed lashes ida sjöstedt edition
sweed lashes ida sjöstedt edition

I första anblick är fransarna som en dröm, bland de finaste fransarna jag har sett. När jag sedan skulle applicera dem var det en annan femma. Då de har ett väldigt tjockt fäste blir de väldigt stela och väldigt svåra att fästa. Jag testade med Sweeds egna franslim, men det gick verkligen inte – de bara lossnade i ändarna. Testade sedan med Depends franslim vilket fungerade mycket bättre. Ett tips är att rulla fransfästet lite fram och tillbaka innan man försöker att fästa dem.

Vad tycker du om Sweed Lashes Ida Sjöstedt Edition?

Skriv en kommentar

tio − 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy