Juicy Couture Viva la Juicy Rosé

av Malin
19 visningar

Juicy Couture’s Viva la Juicy Rosé EdP är deras senaste parfym. En blommig och fruktig doft helt i min smak!

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP
En doft inspirerad av Viva-tjejens frisinnade och livliga personlighet, en doft som erbjuder en fräsch tolkning av den klassiska doften. Viva La Juicy Rosé är en sprudlande vårhyllning till Viva-tjejen och ger en upprymd, charmant och sofistikerad doft med noter av bland annat rosa blommor och citrus.

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé öppnar upp med friska noter av mandarin, williamspäron och mjuka toner av jasminblad. I hjärtat finner vi hundrabladsros som i en perfekt doftbukett blandas med vit pion och jasmin. Doften landar sedan mjukt i en dekadent bas av ambrox, sensuell iris och varm harts.

Förpackningen är helt underbar, med Juicy Couture’s klassiska flakonglook pimpad med en gradient mellan guld och roséguldglitter. Alltså, denna ska få en hedersplats på mitt sminkbord eftersom flakongen är så fin ♥

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP

Min mamma hade faktiskt köpt den här och hade med sig den sist när hon hälsade på och jag blev helt förälskad i doften! Den är lagom och utvecklas från en mycket fruktig doft till en mjukare blommig doft efter ett par timmar. Päron, mandarin, pion och jasmin är några av mina absoluta favoritnoter i parfym – så dessa i en kombo är ju perfekt. Tror detta blir min nya signaturdoft, amazing!

Har du sniffat på den här skönheten? Vad tycker du?

1 kommentar

mammi 13 juni, 2016 - 07:36

Jag älskar den. Köpte den till mig själv i födelsedagspresent. Alla frågar om det är mig det luktar så gott om. Me like!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy